Magistrații idioți ai României – om declarat mort acum șapte ani, i se refuză anularea certificatului de deces întocmit ilegal

Evidența faptului că omul trăiește nu poate învinge deșteptăciunea unui zeu-magistrat (foarte exagerat de bine plătit) care DECIDE, fiindcă poate, că omul deși …trăiește …nu e VIU!…

Ce i s-ar putea face legal acestui magistrat? NIMIC… Legea îl apără sau chiar el este legea…

Până când?


Instanța nu recunoaște că un bărbat declarat mort acum 7 ani e viu


Un bărbat din Iași, aflat în Muntenegru, a vrut să își facă un pașaport nou și a aflat că a fost declarat mort acum 7 ani. Pentru a-l ajuta, Direcția Locală de Evidență a Populației a cerut în instanță anularea certificatului de deces, emis de Judecătoria Iași, însă magistrații au respins cererea, relatează Mediafax.

Situația bărbatului care a fost declarat mort acum 7 ani, deși el e viu, a ieșit la iveală când bărbatul s-a dus la Ambasada României din Podgorița și a cerut eliberarea unui nou pașaport, pentru că documentul pe care îl avea expirase. Atunci a aflat că apărea în baza de date ca fiind decedat.

În urma unor discuții între Ambasada României din Muntenegru și Direcția Locală de Evidență a Populației Iași, instituția ieșeană a verificat situația și a aflat că certificatul de deces fusese emis cu ani în urmă, după o decizie a Judecătoriei Iași.

Bărbatul a fost declarat decedat în 2013 la solicitarea fiului său, după ce acesta a plecat la muncă în Iugoslavia în anii ’90 și nu a mai dat niciun semn de viață familiei.

Astfel s-a ajuns la situația în care… CITEȘTE INTEGRAL PE HOTNEWS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.