Mamă și fiu, într-o relație incestuoasă, se luptă cu legile

Mama, de 37 de ani, și fiul ei, de 20 de ani, s-au îndrăgostit… la 18 ani după ce ea îl abandonase pentru adopție.

Pledând vinovați în procesul în care sunt acuzați de incest, au primit ordinul judecătoresc să stea departe unul de altul dar ei insistă și vor să rămână împreună.

O mamă și fiul ei „îndrăgostiți lulea”, la prima vedere, la întâlnirea lor pentru prima dată după 18 ani, după ce ea pe acest fiu l-a dat spre adopție. Potrivit Daily Mail.

Monica Mares și Caleb Peterson din Clovis, New Mexico, au fost arestați în februarie 2016, după ce un vecin a alertat Poliția despre relația lor incestuoasă.

Cuplul a fost acuzat de incest. O infracțiune de gradul patru în New Mexico. Ei au fost acuzați și au apărut în instanță în luna aprilie și, plătind o cauțiune de 5.000 de euro, au fost lăsați liberi cu condiția ca ei să stea departe unul de altul.

În plus, lui Monica Mares nu i s-a permis să vadă nici unul dintre cei nouă copii ai săi. Nu e clar cine are grijă de ei…

Cuplul ar fi putut primi până la 18 luni de închisoare, dar procurorul districtual Andrea Reeb, care a urmărit cazul, a declarat că acuzații nu au cazier judiciar și că tratamentul psihologic ar fi mai important în astfel de cazuri. Cu toate acestea, cei doi amorezi au susținut că nimic nu i-ar împiedica să aibă o relație sexuală și că sunt dispuși să riște totul pentru a fi împreună.

Monica Mares a spus despre fiul ei cel mai mare: „este dragostea vieții mele și nu vreau să-l pierd. Copiilor mei mai mici le place de el, întreaga mea familie îl adoră. Nu poate fi nimic între noi, nu tribunalele sau închisoarea, nimic. Trebuie să fiu cu el. Dacă voi fi condamnată, când ies din închisoare, mă mut din Clovis într-un stat care ne va permite să fim împreună.”

Incestul este o infracțiune în toate cele 50 de state americane, dar detaliile legilor și pedepsele variază foarte mult de la stat la stat.

Mama a spus că ar renunța chiar și la dreptul de a-și vedea copiii ei mai mici, dacă ar fi obligată să aleagă între aceștia și iubitul ei.

Cuplul a început aventura lor de dragoste la sfârșitul anului 2015. Mares avea doar 16 ani când a dat naștere lui Peterson – al cărui nume de pre-adopție era Carlos – și l-a dat spre adopție la doi ani. Apoi, s-au văzut pentru prima dată după 18 ani, când l-a luat de la casa tatălui său adoptiv din Texas și l-a dus la casa ei.

Cuplul a dezvoltat instantaneu sentimente romantice unul pentru celălalt și relația lor a devenit sexuală câteva săptămâni mai târziu.

„Prima dată când am întâlnit pe fiul meu în persoană am fost atât de fericită și de încântată să-i dau o îmbrățișare mare-mare”, a spus Monica Mares. ”M-am dus să-l iau de la casa tatălui său din Texas. M-a sunat și mi-a cerut să-l iau, am fluturi în stomac. L-am întâlnit afară și am știut că era el când a venit la mine. Plângea și m-a îmbrățișat. A fost dragoste la prima vedere, dar mai întâi a fost dragostea maternă. Mi-a dat o îmbrățișare maternă.”

„El a venit să locuiască cu mine și am fost amândoi fericiți ca mamă și fiu.” – Mares a spus că nu sa întâmplat nimic la început, dar apoi a început să simtă aceste „nebune” sentimente.

A spus că îl privea diferit pentru că nu l-a crescut ca pe fiul ei. „Simțeam că mă întâlnesc cu cineva nou în viața mea și m-am îndrăgostit de el”, a explicat ea.

”Prima dată i-am spus: îmi pare rău și nu știu cum vei reacționa la asta. Sunt mama ta și tu ești fiul meu, dar mă îndrăgostesc de tine.”

„Și eu, a spus. Știi ce sunt. Mi-a fost teamă să te las să știi. El s-a îndrăgostit de mama lui și eu m-am îndrăgostit de fiul meu. Am vorbit despre asta și am plecat în parc. I-am spus, „ai ieși vreodată cu mama ta?” și el a spus, „ai ieși vreodată cu fiul tău?” și i-am spus, „adevărul cinstit? Da, aș face-o.” 

Mares a spus că Peterson a fost cel mai bun lucru care i s-a întâmplat în ultimii 19 ani și că ar vrea să fie cu el pentru tot restul vieții. La acea vreme, a spus că și-a dat seama că riscă să-și piardă toți copiii și chiar să meargă la închisoare, dar amândoi vor să lupte pentru dreptul lor de a iubi.

Inițial, cei doi au trăit fericiți împreună în rulota lui Mares, împreună cu cei doi copii mai mici ai lor, Uriah și Iosif, păstrând secretul relației lor. Fiul cel mic al lui Mares chiar a început să-l cheme pe Peterson „tata”.

Dar relația lor neobișnuită a întâmpinat necazuri când Poliția a fost avertizată de situație. Mares a spus că el este omul pe care îl iubește, chiar dacă el este fiul său.

„Merită”, a spus ea. ”Dacă mă închid din cauza la această dragoste, mă închid. Nimeni nu ne poate separa și chiar îl iubesc. Mă doare acum că e departe. Doare mult. Aș vrea să-l pot vedea, să vorbesc cu el”

Peterson a spus că a început să se îndrăgostească de mama sa aproximativ la o săptămână după întâlnirea lor – dar pretinde că atât cât a crescut cu părinții adoptivi nu a văzut-o niciodată pe Mares ca fiind mama sa.

”Ne-am dus dincolo de o relație mamă-fiu care n-am văzut-o niciodată ca fiind mama mea. În unele privințe, dar în mare parte nu, n-am crezut niciodată că voi fi atât de nebun să am aceste sentimente pentru că nu am văzut-o ca pe mama mea, a fost mai mult cum ai merge la un club și întâlnești o persoană aleatoare. Nu arăta deloc rău, pare normal.”

Peterson a spus că a el făcut prima mutare, nu mama lui. Reamintește: „am fost când mergeam pe jos și vorbeam și m-am uitat la ea și ea sa uitat la mine și am sărutat-o. A fost un sărut adevărat, a existat o scânteie care a rămas de atunci. Sincer, nu credeam că vom avea probleme cu relația noastră. Am fost amândoi adulți care consimțeau când era vorba de asta. Ea este un adult, eu sunt un adult, pot lua propriile decizii. N-am crezut că va degenera în caz, în așa ceva.”

În plus față de problemele juridice, cuplul a întâmpinat opoziția prietenilor, vecinilor, familiei și a întregii comunități. Mares a fost atacată în fața casei ei și supusă amenințărilor cu moartea. Ea a spus: „am avut o mulțime de probleme cu oamenii din Clovis. Mi se spune incestuoasa.”

Mares spune că alte mame pe care le știe nu înțeleg prin ce trece ea, dar, despre copiii ei mai mici au spus că o vor iubi oricum. Dar, cu o privire sfâșiată, a adăugat: „Dar dacă ar trebui să aleg între fiul meu și toți ceilalți copii ai mei, l-aș alege pe el.”

Peterson a adăugat: „Tatăl meu a terminat-o cu mine pentru asta. Există o mulțime de comentarii negative, le-am citit pe Facebook, și lucruri de genul ăsta: oamenii spun că este dezgustător, este scârbos, este mama ta, dar …nu mă doare și nu mă afectează deloc. Dacă ar fi fost ei în situația mea sau dacă ar fi aflat că cineva iubit era de fapt înrudit cu ei, ar fi spus exact opusul.”

Peterson admite că uneori se întreabă dacă ar fi trebuit să facă lucrurile altfel doar pentru a cruța durerea din familie. În interviu, Peterson a spus că, chiar dacă judecătorul s-a oferit să-l cruțe de închisoare, blocând orice contact cu mama lui, el ar refuza oferta.

”O să te aștept dacă primești o condamnare la închisoare și eu nu. Pentru mine, nu e vorba de răbdare, ci de angajament. Dacă sunt implicat în ceva, urmez total, e genul de persoană care sunt. Dacă o iubesc îndeajuns și sunt destul de nebun să stau în Clovis pentru ea și destul de nebun să înfrunt toate tribunalele pentru ea, așa că pot să aștept ceva timp să-mi fac viața fericită, atunci sunt dispus să fac asta.”

Ambii speră că vor reuși să schimbe legile statului și să obțină libertatea de a se iubi …chiar dacă sunt mamă și fiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.