Mărturisire deloc plăcută: iubitul ei a înșelat-o cu 30 de femei…

O tânără și-a dezvăluit șocul după ce a aflat că iubitul ei a înșelat-o cu 30 de femei, chiar și atunci când îi năștea copilul…

Coral Gibb s-a grăbit să-și întâlnească moașa, după ce apele i s-au rupt în timpul sarcinii cu al doilea copil avut cu Steven Lee

Dar, când s-a întors acasă, Steve, de 34 de ani, a părut agitat în vârful scărilor și a insistat ca ea să plece imediat…

Astfel, Coral, în vârstă de 23 de ani, și-a dat seama de ce ar vrut el ca ea să plece, …avea o altă femeie în patul lor…

Ea, când a apărut o oră mai târziu, s-a certat cu iubitul cu care trăiește de cinci ani și astfel, i-a recunoscut că …are o aventură.

„Mi-a stricat cea mai fericită zi din viața mea”, spune Coral, din Lowestoft, Suffolk.

„În timp ce era plecat, i-am cercetat telefonul pentru că eram atât de bănuitoare – și am găsit nenumărate e-mailuri între el și o altă femeie. Era evident ce se întâmplă.”

„Când s-a întors, am înnebunit, ne-am cerat, tot întrebând să știu ce se întâmplă și …a recunoscut că a dormit cu o altă femeie și a spus că îi pare rău.”

„Era prea târziu – nu mai puteam avea încredere în el. El mă înșela în timp ce eram în travaliu, ce să mai facă? Mi-a stricat cea mai fericită zi din viața mea”

„A fost de neiertat și am luat decizia corectă, deoarece a recunoscut ulterior că a dormit cu aproximativ 30 de femei în timp ce eram împreună.”

„Nu știu cum a ajuns la asta, dar a fost așa – s-a mutat a doua zi când am venit acasă de la spital cu fetița noastră, după ceartă.”

„Este un coșmar. El a continuat să-mi ceară scuze, dar nu m-aș întoarce niciodată la cineva care ar putea face asta.”

Coral a devenit suspectă după ce Steve, pe care îl întâlnise într-un club de noapte, la vârsta de 17 ani, a început să se eschiveze noaptea.

Ea spune: „El a fost întotdeauna atât de atent când ne-am unit pentru prima dată și am avut o viață fantastică”

„Nu a trecut mult timp până când am început să mă simt rău și am aflat că sunt însărcinată. Eram îngrijorată de ceea ce va spune Steve, fiind atât de devreme, dar …era încântat.”

Coral a avut un băiețel, Buddy, dar a avut nevoie de patru transfuzii de sânge atunci când placenta ei s-a rupt în timpul nașterii.

Ea a spus: „Când m-am apropiat, Steve a ținut copilul nostru în brațe și arăta îngrozit. El a spus ce crede, cât de mult mă iubește. Am fost atât de fericită.”

Acasă, Steve, un muncitor în fabrică, a făcut totul pentru Coral și Buddy până ce și-a revenit, dar imediat ce a fost mai bine a început să se întâlnească cu prietenii săi.

„Mi-a plăcut să fiu mamă și să am grijă pe Buddy, dar Steve a dorit întotdeauna să fie afară, să bea și să râdă cu colegii”, a spus Coral.

Relația se ducea de râpă, dar Coral a aflat că era din nou însărcinată.

„Am fost încântată”, a spus ea. „Buddy avea în jur de 18 luni și am început să-i aleg lucrurile pentru a vedea ce putem folosi pentru noul copil.”

”Nefiind multe utile, le-am pus în vânzare pe Facebook. În câteva minute, o femeie din zonă. pe nume Julie, s-a oferit să cumpere landoul Quinny Moodd pentru 100 de lire sterline.”

Coral a spus: „Am cunoscut-o, așa cum toată lumea cunoaște pe toți cei din jur, i-am cunoscut și iubitul. A venit acasă cu banii.”… „Steve s-a dus la ușă și au stat de vorbă o vreme pe cărucior.”

„Câteva zile mai târziu, am găsit câteva piese suplimentare pentru asta, așa că am trimis lista la Julie pentru a vedea dacă ea le dorește. Ea a spus da și Steve a mers să o întâlnească.”

„Într-o zi, ea a publicat un citat despre …a fi loial femeii tale… și a pus sub ea două emoji râzând. M-am prins – era ca și cum ar fi știut ceva ce nu știam.”

Coral a continuat să se îngrijoreze de comportamentul lui Steve.

„Cu o săptămână înainte de nașterea copilului, am început să poftesc dulciuri. I-am cerut lui Steve să ia unele din magazinul local – s-a dus și nu s-a mai întors…”

„Eram furioasă – în mod evident că întâlnise o parteneră și plecase la cârciumă sau ceva de genul acesta. Dar atunci am simțit o zvâcnire și cum păreau apele… am sunat-o pe moașă care a spus că e la muncă”

„L-am luat pe Buddy și m-am dus să stau la mama. I-am trimis lui Steve un mesaj pentru a-i spune unde suntem și că nu sunt mulțumită cu el.” … ”El mi-a spus: Am dormit cu aproximativ 30 de femei – regret foarte mult”

”M-am întors acasă să iau lucruri pentru spital. Dar când am deschis ușa din față, l-am auzit pe Steve trecând pe podeaua dormitorului. Apoi a apărut în vârful scărilor. Părea agitat.”

„L-am întrebat unde a fost și el a spus că la o băută cu prietenii. Nu am avut energia pentru o discuție, așa că l-am rugat să aibă grijă de Buddy în timp ce urma să nasc al doilea copil…”

„Nu am putut înțelege de ce este agitat, dar brusc mi-am dat seama că trebuie să aibă o altă femeie în dormitorul nostru.”

„Am fost supărată, dar contracțiile au devenit mai puternice, așa că a trebuit să mă concentrez pe asta.” … ”Am născut abia după trei zile și a avut pe mama cu mine în timpul travaliului.” … „Am tot rugat-o mama să-l sune pe Steve, să-l poată îngriji pe Buddy”

„Am născut o fată frumoasă pe care am decis să o numim Bella. Steve a apărut o oră mai târziu și a ținut-o în brațe, spunând că „este frumoasă „.

„Eram însetată și l-am rugat să se ducă să aducă ceva să beau. A fost atunci momentul când mi-am dat seama că a lăsat telefonul, pe care l-am controlat…”

„Am văzut o mulțime de mesaje între el și Julie și mi-am dat seama că aveau o aventură. Eram într-adevăr furioasă – ea fusese în patul meu în timp ce nășteam”

„Când s-a întors i-am strigat ”cum ai putut?’ Părea confuz, așa că i-am arătat telefonul și părea surprins.” … „El a spus că-i pare rău, dar eu i-am cerut să dispară”

„Mama a fost acolo și l-a rugat să plece, pentru că eram atât de supărată și furioasă”.

A doua zi, Coral a adus-o pe micuța Bella acasă – și a nimerit când Steve ieșea. Când a venit, l-a rugat să-i spună adevărul.

„Am spus că nu mai contează pentru că oricum ne-am despărțit și am întrebat câte femei au fost. Nu am putut crede când a început să le zică numele…”

„Abia puteam să le țin numărul. Le-am numărat și au fost 27 – am simțit că leșin. De atunci, el a recunoscut că au fost și mai multe.”

„Furioasă, am postat pe Facebook numele, spunând mulțumiri lui Steve și tuturor femeilor cu care au dormit în patul nostru – prietenele mele au fost la fel de șocate ca și mine.”

Coral este acum single, dar îl vede pe Steve în fiecare zi când vine să își viziteze copiii.

„Este un tată excepțional”, spune ea, „dar este ca bărbat groaznic. Nu accept să-mi împărtășesc bărbatul cu o altă femeie – cu atât mai puțin de 30 de ori.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.