Mii de oameni pot figura în acte locuitori ai unui singur apartament

Legea nu prevede un număr maxim de persoane care pot locui la aceeași adresă

Mii de oameni pot figura în acte locuitori ai unui singur apartament de doar câteva sute de metri pătrați. Cei mult mulți sunt, evident, cu viză de flotant. Legea din România nu îi sancţionează. Nu le permite polițiștilor să-i amendeze pe cei care iau nemumărate persoane în spaţiu şi cer şi bani pentru asta. Oamenii legii ridică din umeri şi atunci când, ca la referendum, pe listele electorale din Capitală mii de oameni figurau cu exact aceeaşi adresă.

4 mii de persoane figurează cu aceeaşi adresă, o casă din sectorul 3, pe listele electorale. De când au aflat acest lucru, vecinii pândesc fiecare mișcare ca să îi numere pe cei care locuiesc acolo.
Prorpietarii spun că nu au idee cum de listele electorale s-au umplut cu adresa casei lor.

Pe de altă parte, pe internet sunt postate la liber anunţuri cu proprietari care sunt dispuşi să îi ia în locaţie pe cei care vor să obțină buletin de București. Contra cost.
Avocații atrag atenţia că niciunde în lege nu e prevăzut un număr maximum de persoane care pot locui la aceeași adresă. Limitări ar fi doar pentru sediile firmelor, iar ele sunt verificate de Registrul Comerțului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.