Nave în flăcări pe Marea Neagră – 14 marinari morți

14 marinari au murit iar alți cinci au dispărut luni, după ce două nave comerciale au luat foc în Marea Neagră, au declarat oficialii ruși. Potrivit Constant Report.

Agenția federală rusă pentru transportul maritim și fluvial a declarat că focul a izbucnit când combustibilul a fost pompat între cele două tancuri petroliere din Tanzania, Master și Candy. Agențiile rusești de știri au raportat că flăcările s-au răspândit de la navă la navă, forțând echipajele să sară peste bord.

Agențiile de presă au citat agenția federală maritimă spunând că cele două nave aveau la bord un total de 31 de membri ai echipajelor – cetățeni turci și indieni.

Agenția maritimă a declarat că echipele de intervenție au salvat 12 oameni. Au recuperat 11 corpuri din mare, adăugând că salvatorii au văzut încă trei morți, dar nu au reușit să îi recupereze. Căutarea a cinci marinari dispăruți continua.

Marina rusă s-a alăturat operațiunii de salvare, desfășurând două nave. Focul a dus ulterior la o explozie, când cele două nave au fost ancorate în apropiere de strâmtoarea Kerci care leagă Marea Neagră de Marea Azov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.