Noi filme bune în premieră la Hollywood

photo of an old movie projector

Second Act – Jennifer Lopez este Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, fără studii universitare, care lucrează într-un magazin local. După o eroare de identificare, ea reușește să impresioneze directorul uneia dintre cele mai mari corporații din New York, care îi oferă un job foarte bine plătit și o desemnează să se ocupe de o afacere foarte importantă. Maya profită de încurcătură și acceptă job-ul la care visase mereu. Rămâne doar să dovedească faptul că inteligența și ambiția sunt la fel de importante precum o diplomă universitară.

Premiera: 14 decembrie

Mary Poppins Returns (Mary Poppins revine) – La 54 de ani de la lansarea iconicului Mary Poppins cu Julie Andrews în rol principal, dădaca cu puteri magice revine, iar de această dată este interpretată de Emily Blunt. Jane şi Michael Banks sunt acum adulţi, iar Michael are şi el trei copii, însă apelează la ajutorul lui Mary Poppins care are un sprijin de nădejde în persoana unui lămpaş, Jack, interpretat de actorul Lin-Manuel Miranda.

Premiera: 21 decembrie

Aquaman – Nu putem nega că principalul motiv pentru care abia așteptăm acest film este Jason Momoa, actorul din rolul principal. Prima întâlnire cu Aquaman am avut-o în pelicula „Justice League” și era timpul ca acest personaj să aibă propriul film. Ce ne așteaptă pe ecrane? Aquaman descoperă că este regele de drept al Atlantidei și trebuie să își conducă poporul pentru a supraviețui. În plus, Amber Heard apare în rolul legendarei Mera, iar Nicole Kidman este Regina Atlanna.

Premiera: 21 decembrie

Bumblebee – Acțiunea filmului are loc în 1987, când Bumblebee își găsește adăpost într-un garaj cu mașini vechi dintr-un mic orășel din California. Hailee Steinfeld este Charlie, o tânără care urmează să împlinească 18 ani și care îl găsește pe Bumblebee, rănit grav și aproape nefuncțional. Între cei doi se leagă o prietenie stânsă și împreună vor încerca să ajute omenirea să scape dintr-o invazie pe care nimeni nu o prevăzuse.

Premiera: 28 decembrie

The Mule – Filmul este inspirat de articolul „The Sinaloa Cartel’s 90-Year Old Drug Mule” publicat în The New York Times Magazine și îl are în rolul principal pe legendarul Clint Eastwood. El este un horticultor și veteran de război în vârstă de 90 de ani care prins în Michigan transportând cocaină în valoare de 3 milioane de dolari, pentru un cartel de droguri mexican. În rolul agentului care investighează cazul îl vei vedea pe Bradley Cooper.

Premiera: 4 ianuarie

Ralph Breaks the Internet (Ralph rupe netu’) – La șase ani de la evenimentele din „Wreck-It Ralph”, Ralph și Vanellope, acum buni prieteni, trebuie să riște totul, navigând prin lumea internetului, în căutarea unei piese de schimb, care să salveze Sugar Rush, jocul video al Vanellopei. Oare lumea necartografiată, neîngrădită și neprevăzută a internetului va reuși să supraviețuiască ravagiilor provocate de Ralph? În aventura lor prin internet cei doi vor întâlni tot felul de personaje, inclusiv pe celebrele Ariel, Aurora, Cenușăreasa, Elsa, Albă-ca-Zăpada, Pocahontas, Moana, Belle sau Mulan.

Premiera: 4 ianuarie

The Upside – Bazat pe filmul francez “The Intouchables”, această comedie emoționantă se concentrează asupra unei prietenii neașteptate care se dezvoltă între un bărbat paraplegic bogat și îngrijitorul său, un tânăr cu cazier judiciar. Bryan Cranston este un miliardar din Park Avenue care a paralizat în urma unui accident aviatic, iar Kevin Hart îl interpretează pe Dell, un fost condamnat, recent eliberat din închisoare, și care are nevoie de un loc de muncă. Din distribuția filmului mai face parte și Nicole Kidman.

Premiera: 11 ianuarie

The House That Jack Built – Lars Von Trier revine pe marile ecrane cu un film care a stârnit deja controverse datorită scenelor violente și de cruzime îndreptate împotriva femeilor. Lăudat la Festivalul de Film de la Cannes – deși 100 de spectatori au ieșit din sală în timpul vizionării filmului – pelicula îl are în rolul principal pe actorul american Matt Dillon. El este Jack, un criminal în serie foarte inteligent care face peste 60 de victime, el considerând că uciderea și mutilarea femeilor și a copiilor este o formă de artă.

Premiera: 18 ianuarie

Glass – Continuare a filmului de succes “Split”, regizat de M. Night Shyamalan, Glass reunește pe ecrane pe Bruce Willis, în rolul lui David Dunn din “Indestructibilul” (“Unbreakable”), Samuel L. Jackson, în rolul lui Elijah Price, cunoscut și sub pseudonimul de Domnul Glass și din “Split”, James Mcavoy, reluând rolul lui Kevin Wendell Crumb și a multiplelor personalități care se ascund în interiorul său.

Premiera: 18 ianuarie

Mary, regina Scoției (Mary Queen of Scots) – Filmul spune povestea carismaticei regine a scoțienilor, Maria Stuart (Saoirse Ronan), care devine regina Franței la vârsta de 16 ani, dar rămâne văduvă doi ani mai târziu. Ea refuză să se căsătorească și decide să se întoarcă în țara ei natală, Scoția, pentru a-și revendica tronul de drept. Dar, atât Scoția, cât și Anglia, se află sub domnia Reginei Elisabeta I (Margot Robbie). Hotărâtă să nu fie regină doar cu numele, Maria își face cunoscută intenția de a revendica tronul britanic. Însă trădarea, revoltele și conspirațiile de la fiecare curte regală pun în pericol ambele tronuri.

Premiera: 25 ianuarie

How to Train Your Dragon: The Hidden World – Este unul dintre cele mai așteptate filme de animație din 2019. Tânărul Hiccup și dragonul său iubit, Toothless, revin pe marile ecrane și se confruntă cu o amenințare întunecată care se abate asupra satului lor. În plus, în peisaj îți face apariția și Light Fury, o femelă dragon misterioasă, cu atribute fizice rare, care își propune să retrezească partea sălbatică a lui Toothless. Dragonul, călărețul și prietenii lor se vor lupta împreună, până la capătul Pământului, pentru a-i salva și proteja pe toți cei dragi lor.

Premiera: 1 februarie

Serenity – Baker Dill (Matthew McConaughey) este căpitanul unui vas de pescuit care organizează tururi în jurul unui paradis tropical numit Insula Plymouth. Viața lui liniștită este dată peste cap de apariția fostei sale soții, Karen (Anne Hathaway). Aceasta îl roagă să o ajute și să îi salveze viața, atât pe a ei cât și pe a fiului lor, de noul ei soț, extrem de violent (Jason Clarke). Ea îi oferă lui Baker 10 milioane de dolari ca acesta să îl invite într-o excursie de pescuit pentru ca apoi să îl arunce în Ocean pentru a fi mâncat de rechini. Însă lucrurile nu sunt deloc așa cum par, iar Baker își va da seama în curând în ce încurcătură a intrat.

Premiera: 1 februarie

Drunk Parents – O comedie savuroasă cu Alec Baldwin și Salma Hayek în rolurile principale. Este povestea a doi părinți alcoolici care încearcă să ascundă de fiica lor, dar și de cercul lor social, faptul că au dificultăți financiare, prin scheme pe cât de elaborate, pe atât de comice, implicându-i și pe vecinii lor.

Premiera: 8 februarie

Alita: Battle Angel – Un film SF, abundent în scene de acțiune și efecte speciale, care îi are în distribuție pe Jennifer Connelly, Mahershala Ali și Michelle Rodriguez. Acțiunea are loc în secolul XXVI, când tehnologia este mai avansată decât oricând, iar cyborgii sunt la ordinea zilei. Alita (Rosa Salazar) este o tânără cyborg fără amintiri, care speră să descopere cine este și care este scopul ei pe pământ.

Premiera: 15 februarie

The Rhythm Section – Blake Lively și Jude Law interpretează rolurile principale din acest film de acțiune care spune povestea unei femei, Stephanie Patrick, care vrea să se răzbune pe cei care au pus la cale un accident aviatic în urma căruia familia ei a murit.

Premiera: 22 februarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.