O călătorie virtuală printre cele mai magnifice biblioteci din lume

Nu trebuie să fii un iubitor de cărți pentru a aprecia bibliotecile, locurile liniștite și hrănitoare spiritual, unde te așteaptă toate cele mai mari idei din lume.

Great Big Story a reunit într-un video lăcașurile cărții preferate și unice din întreaga lume. De la vizualizarea celor mai diverse schelete de animale din natură până la catalogarea celor mai mari colecții de parfumuri din lume, există și zeci de biblioteci surprinzătoare construite pentru a uimi.

Videoclipul prezintă aspecte importante din Biblioteca Congresului (cu 160 de milioane de documente și diverse artefacte), alături de locuri inedite precum Biblioteca Mirosurilor din Berlin, care documentează mii de mirosuri specifice pentru oameni, locuri și lucruri din întreaga lume.Și nu ratați „Biblioteca reflecției” din China!

Dacă simțiți nevoia de o mai mare exaltare educațională după ce ați văzut montajul de mai jos, puteți verifica referințele lor anterioare pe Human Library – făcută special pentru ca oamenii să-și spună poveștile lor cele mai captivante – o bibliotecă gratuită care este a fost creată de un colector de gunoi din America de Sud, care s-a săturat să vadă cum literatura sfârșește …în coșul de gunoi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.