O femeie trebuie să exprime eleganță în tot ce face

Există femei care știu să se facă remarcate încă din prima clipa în care au pășit într-o încăpere, iar asta pentru că au atitudinea potrivită și cunosc câteva trucuri pentru a face o impresie memorabilă.

Eleganța nu se va demoda niciodată. O dovedesc atât actrițele iconice ale Epocii de Aur a Hollywood-ului, cunoscute pentru stilul lor impecabil, cât și femeile din jurul nostru, pe care le privim cu admirație.

În jurul lor se creează o aură cuceritoare de mister, atitudinea lor este încrezătoare, dar călduroasă, și reușesc în același timp să inspire încredere și blândețe. Dacă vrei să te numeri și tu printre ele, iată ce ar trebui să știi despre acele detalii care îi fac pe oameni să te remarce imediat:

  1. Se îmbracă cu clasă și bun gust, dar confortabil – Hainele tale trebuie să fie cât mai feminine și să arate impecabil, dar să nu pară că te simți inconfortabil în ele. Și cum eleganța vine și din originalitatea cu care combini piesele vestimentare și le accesorizezi, este cu atât mai important să îți imprimi personalitatea asupra outfiturilor tale. Probabil știi deja cât de mult îți poate schimba ținuta un colier sau perechea de pantofi potrivită. Secretul nu este să investești în haine, ci în acele accesorii care le transformă și le conferă versatilitate. Ia de exemplu această pereche de pantofi de dama, care amintesc de grația și eleganța lui Coco Chanel și vor face orice femeie să arate elegant, fără să facă rabat de la confort și comoditate.
  1. Ajustează-ți poziția corpului – O femeie stilată adoptă întotdeauna o poziție dreaptă, încrezătoare, care îi oferă acea atitudine irezistibilă. Poate că multe dintre noi ne-am obișnuit să mergem cu umerii sau cu capul aplecate, cu spatele strâmb și coloana într-o poziție nefirească. Însă postura ta, indiferent că mergi pe stradă sau că stai la birou, este esențială în a transmite un mesaj puternic despre tine însăți.

Dacă vrei să îți corectezi postura corpului, lecțiile de dans sau de balet te pot ajuta enorm. În plus, vei căpăta grație și fluiditate în mișcări, astfel încât să pară că plutești atunci când mergi. Poți încerca, de asemenea, și vechiul truc al fotomodelelor, învățate să meargă cu o carte ținută în echilibru pe cap, pentru a se obișnui cu postura corectă.

  1. Vorbește pe înțelesul tuturor – Inteligența este o calitate esențială a femeilor elegante. Ele au propriile păreri, nu se lasă influențate sau păcălite și știu să vorbească răspicat atunci când este cazul. Pe de altă parte, ele nu ridică tonul, vorbesc clar și pe îndelete, astfel încât să se facă înțelese de toți interlocutorii și caută întotdeauna o cale de mijloc pentru a soluționa disputele sau diferențele de opinie.
  1. Afișează un zâmbet sincer – O femeie fericită este întotdeauna mai frumoasă, așa că un zâmbet larg, din toată inima, nu va trece niciodată neobservat. Secretul este să găsești zilnic motive pentru care să te bucuri și să nu îți lași buna dispoziție umbrită de nimic.
  1. Adaugă o notă personală stilului tău – Multe femei care și-au descoperit deja și consolidat stilul vestimentar au găsit o adevărată provocare în a-și crea acel element care să le scoată din tipare și să le reprezinte. O broșă deosebită, o eșarfă sau o geantă inedită – toate acestea pot adăuga ținutei tale un plus de clasă și personalitate.

Alege un obiect de care să te simți legată sau adoptă un look nou: o bijuterie cu valoare sentimentală de neegalat, un fular sau o eșarfă din cașmir, o coafură care să te prindă perfect.

Toate acestea vor face ca apariția ta să fie una memorabilă și de excepție, care va smulge numai laude de admirație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.