O mașină bizară este folosită în China pentru a ajuta bărbații să doneze sperma – pentru cei care nu pot sau nu doresc să se masturbeze

Mașini vibratoare hands-free „extractoare de spermă”, cu setări lesnicioase, reglabile ca viteză, înălțime și ieșire, sunt utilizate în spitalele chineze pentru a ajuta donatorii care sunt prea jenați să se masturbeze

  • Mașinăria bizară este folosită în China pentru a ajuta bărbații să-și doneze sperma.
  • „Extractoare de spermă” sunt utilizate de către bărbați care nu pot sau nu doresc să se masturbeze.
  • Mașina de 5.000 de dolari are un „tub de masaj” lubrifiat, care poate fi ajustat. Ea are un mic ecran în partea de sus, care rulează filme pentru utilizatori spre a-i ajuta în procesul de extracție…

O mașină bizară este folosită în China pentru a ajuta bărbații să doneze sperma lor, pentru cei care nu pot sau nu doresc să se masturbeze.

„Extractoare de spermă” sunt intens utilizate în spitale – primul caz de uz dezvăluit în 2012 – sunt acum expediate în Statele Unite ale Americii, Germania, Rusia și Franța.

La 5.000 de lire sterline, mașina roz, gri și alb are un „tub de masaj” lubrifiat, cu un tub de masaj în exterior, care poate fi ajustat în funcție de înălțimea utilizatorului.

Utilizatorii pot regla, de asemenea, viteza, puterea, frecvența, amplitudinea și temperatura mașinii.

A fost inventat ca o posibilă soluție la declinul numărului de spermatozoizi, care a devenit o problemă națională în China. Guvernul urmărește să crească rata de naștere. Mașina are un mic ecran în partea de sus, care arată filme porno utilizatorului, pentru a-l ajuta în procesul de „extracție”.

Potrivit raportului, Jiangsu Sanwe și Tech Center pretinde că va ajunge să vândă aproximativ 10.000 de mașini în fiecare an.

Directorul departamentului de Urologie de la Zhengzhou Central Hospital a spus că mașina a fost utilizată de către pacienții cu infertilitate care au dificultăți în recuperarea spermei.

Mașina de extracție ar putea părea ca un mod neobișnuit de a depozita sperma, dar guvernul chinez a spus că ar putea fi soluția la deficitul de stocuri.

„Spitalele folosesc în principal masturbarea ca o metodă de colectare, fără a oferi un loc sau un echipament”, a declarat Ding Guijiang, inventator și președinte al centrului de știință și tehnologie din China Jiangsu Sanwe.

„Acest lucru face foarte dificil de a recolta sperma pe loc. Pentru a satisface nevoile clinice, am inventat acest Extractor automat de spermă, care este, de asemenea, ușor de utilizat.”

Guijiang a spus că mașinăria poate reproduce mișcările fizice în timpul contactului sexual mutându-se înainte și înapoi. Pacienții urologici, care nu pot produce spermă fără asistență, au găsit Extractorul foarte util.

Spitalele chineze au introdus mașina în septembrie 2012 la un spital din Nanjing, capitala provinciei Jiangsu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.