O pisică este benefică în casă

Prezența unei pisici în casă este benefică pentru sănătate.  Potrivit Gemma Busquest, vibrațiile create de o pisică atunci când toarce scad tensiunea arterială, reduc stresul și riscul unui atac de cord pe langa multe altele.

Pisicile torc folosind laringele şi diafragma, în timp ce expiră şi inspiră.  Majoritatea felinelor pot toarce, mai puţin leii, leoparzii, jaguarul şi tigrul.

Torsul pisicii produce  vibrații între 20-140 Hz cunoscute pentru efectele lor terapeutice în vindecarea multor afectiuni:

Reduc stresul. Torsul pisicii te calmează. Pot reduce simptomele dispneei atat la oameni cât și la animale. Scad tensiunea arterială.

Prin interactiunea cu pisica si ascultarea torsului ei. Vindecarea oaselor Frecventele de 25-50 Mz sunt cele mai bune, iar cele de pe locul doi în întărirea oaselor sunt 100-200 Hz. Risc scăzut de atac de cord Potrivit unor studii recente proprietarii de pisici prezintă un risc cu aproximativ 40% mai mic de a se confrunta cu un atac de cord.

Torsul pisicii vindecă infecțiile și inflamațiile. Vindecă muschii, tendoanele și ligamentele bolnave. Vibratiile sunt la fel de benefice și pentru vindecarea țesuturilor moi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.