Oamenii evită restaurantele chinezești din cauza rasismului sub pretextul Coronavirus

Oamenii, în SUA cel puțin, evită restaurantele chinezești din cauza rasismului sub pretextul Coronavirus…

Coronavirusul pare ar avea reacții adverse: rasismul, deoarece oamenii evită restaurantele chinezești.

„Sincer, pare aproape o prostie să spun, dar există multe restaurante care se confruntă cu rasismul, în care oamenii nu intră îm restaurantele chineze, nu susțin restaurantele asiatice, din cauza, chipurile, coronavirusului”

Ocasio-Cortez este cunoscută pentru că a făcut afirmații controversate despre rasism. De exemplu, ea a susținut anterior că numirea oamenilor „comuniști” a avut o „istorie bogată” în „supremația albă”.

Ea a sugerat, de asemenea, că plantarea conopidelor în loc de yucca în Bronx ar putea avea rădăcini în colonialism.

„Dar când te gândești cu adevărat la asta – când cineva spune că este„ prea dificil ”să faci un spațiu verde care să crească Yucca în loc de, nu știu, conopidă sau ceva de genul – ceea ce faci este că adopți o abordare colonială a ecologismului” a spus ea.

China a cunoscut marea majoritate a cazurilor (peste 80.000) și a deceselor (3.158). Numeroase puncte de vânzare au raportat că restaurantele chinezești au înregistrat o scădere a afacerilor, în timp ce pandemia Chinei a măturat lumea.

Asociația de restaurante din Massachusetts a declarat într-un comunicat lansat luna trecută că majoritar clienții realizează „corelații inexacte” între consumul din fabricile chineze ale statului și răspândirea noului coronavirus.

Exprimând alarma atât la creșterea tot mai mare a infecțiilor, cât și la reacțiile lente ale guvernului, Organizația Mondială a Sănătății a declarat miercuri că acestă criză globală de coronavirus este acum o pandemie. Potrivit Foxnews.

În Italia, țara europeană cea mai afectată, chinezii au închis prin voința lor magazinele și restaurantele, tocmai pentru a evita probabil rasismul dar și posibilitatea infectării lor de la clienți. Au fost cazuri izolate în care chinezii au fost dați jos din mijloacele de transport în comun sau au fost apostrofați…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.