Roma – torturată de concubinul mamei sale: o fetiță de nici doi ani riscă viața

Omul arestat pentru tentativă de crimă:  „a fost un raptus.” Fetița, care a fost transferată la spitalul Bambino Gesu, a raportat un hematom cerebral. Pe corpul micuței mușcături și alte semne de violență

O fetiță de 22 de luni a fost adusă în stare gravă la spitalul din Genzano, la câțiva kilometri de Roma, cu diferite traume și vânătăi. Însoțitoare ei chiar mama, care a raportat la poliție că fetița a fost bătută de către partenerul său.

Omul, un italian de 24 de ani, a fost imediat arestat pentru tentativă de omor. Fetița, care a raportat un hematom cerebral și a fost transferată la Roma, este în pericol de viață.

Arestatul:  „A fost un raptus. Nu am vrut… „. declară partenerul mamei. Omul era singur în casă cu patru copii ai femeii de 23 de ani: doi mai mari, fetița și frățiorul ei geamăn, când lui i s-a cășunat pe cea de 22 de luni. În plus față de vânătăi și zgârieturi pe biata copilă, s-au găsit și urme de mușcături.

Se pare că perechea trăia împreună de două luni și că deja în acest scurt trecut copilul a mai suferit bătăi. Când mama ei, miercuri, s-a întors acasă și a văzut fiica ei în stare gravă, a luat-o și a adus-o, în jurul orei 21,30,  la poarta spitalului din Genzano, la acel moment închis. Paza a dat alarma și fetița a fost dusă la un alt spital din care a fost apoi transferată la Bambino Gesu din Roma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.