ROMA: Un bărbat ucis de tren la metro A, stația Manzoni

ROMA: Un bărbat ucis de tren la metro A, stația Manzoni

Atac a activat autobuze de substituire a liniei subterane. Din cauza unei defecțiuni a sistemelor de circulație din stația Battistini, au fost și întârzieri pe secțiunea Ottaviano – Battistini. Potrivit Roma Today.

Tragedie în metrou A unde un bărbat a murit lovit de un tren la stația Manzoni. Tragedia a avut loc în jurul orei 18:00, astăzi, duminică, 23 februarie.

Un băiat de 33 de ani din Sri Lanka a murit. La fața locului au intervenit pompierii, cei 118 cadre medicale și carabinierii.

Potrivit primelor descoperiri, confirmate și de unii martori, tânărul de 33 de ani ar fi fost aruncat pe șinele unde a fost apoi lovit de trenul care circula în direcția Anagnina. Carabinierii vor achiziționa și imagini ale stației Manzoni.

Atac, pentru a permite operațiuni, a blocat secțiunea Anagnina – Ottaviano, de asemenea, pentru a permite ancheta autorităților judiciare, activând autobuzele navetă.

Deja erau disfuncționalități. La metrou A, din cauza unei defecțiuni a sistemelor de circulație din stația Battistini, duminică au fost încetiniri în secțiunea Ottaviano – Battistini.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.