Roma – un copil bolnav de o boală rară, a fost vindecat – Italia miracolelor

Potrivit rapoartelor spitalului Bambino Gesù, celulele tatălui, manipulate și infuzate copilului, au fost soluția salvatoare.

Micuțul Alessandro Maria Montresor, copilul afectat de o boală genetică rară și supus unui transplant de celule stem hematopoietice acum o lună, „este în stare bună” și va fi foarte curând externat din spital.

Acest lucru a fost anunțat de spitalul Bambino Gesù din Roma, spunând că intervenția a „reușit” și că celulele tatălui, manipulate și infuzate copilului, s-au integrat perfect

„În următoarele săptămâni va avea loc finalizarea procesului de reconstituire imunologică și va fi monitorizată cu atenție persistența unei radicații complete a celulelor paterne. Riscurile la care pacienții de acest tip se pot supune, după externare, sunt în principal legate de apariția complicațiilor infecțioase, motiv pentru care, explică directorul spitalului, Dr. Locatelli, copilul va fi monitorizat îndeaproape cu vizite regulate”. „Acest avertisment de prudență trebuie să fi fost premisa – conchide Locatelli – Nu putem decât să fim fericiți la momentul acesta, pentru evoluția acestei situații complexe”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.