Româncă, mama a doi copii, a trăit 7 ani de coșmar alături de un albanez

Albanez rezident în Italia, orbit de gelozie, a maltratat, amenințat și umilit partenera sa româncă: a fost arestat.

În ultimele zile, la începutul lunii august, polițiștii au intervenit, la recomandarea serviciilor sociale, într-o relație de familie delicată, încheind un adevărat coșmar pe care o tânără româncă l-a trăit împreună cu cei doi copii mici.

În urma unei certe, frecvente de altfel, partenerul și tatăl celor doi micuți, un albanez de 37 de ani, a bătut-o pe biata femeie, în fața copiilor îngroziți, acuzând-o că ar avea un amant.

Femeia a ajuns la limita răbdării, decisă de a denunța situația. Asta pentru că în acea noapte, pentru prima dată, omul a bătut și pe unul dintre copiii lor care încercase să-și protejeze mama.

Românca, mai mult de 7 ani, a fost sechestrată în casă de către concubin care, orbit de gelozie, o controla permanent, împiedicând-o să iasă, să întâlnească rude sau prieteni, să aibă orice formă de viață socială.

Toate apelurile telefonice erau mai întâi verificate de către om, care avea, de asemenea, toate parolele pentru a accesa, în orice moment, conturile de pe rețelele sociale frecventate de femeie.

În plus, ea a fost monitorizată cu video-camere care au filmat în mod constant interiorul apartamentului și, dacă ceva nu mergea bine, ea era umilită, bătută sau chiar amenințată cu moartea cu o armă.

Pentru o lungă perioadă de timp, tânăra mamă a renunțat să denunțe ceea ce se întâmpla în interiorul celor patru pereți, de asemenea, de teama că acest om ar putea dăuna familiei sale din România, așa cum a amenințat-o deseori.

Intervenția ofițerilor de poliție, coordonată de șeful comisarului, Giuseppe Todaro, cu serviciile sociale calificate, a permis, într-un timp scurt, să asigure femeia, transferată pe timp de noapte într-un loc sigur.

Între timp, datorită unei percheziții meticuloase efectuate în apartament, a ambelor camere folosite de om pentru a controla de la distanță partenera au fost găsite, apoi și arma cu care femeia a fost amenințată în mod repetat.

Plângerea detaliată făcută de victimă și probele constatate de polițiștii în interiorul apartamentului, au permis autorității judiciare să intervină prompt prin emiterea, în detrimentul cetățeanului albanez, a unei măsuri restrictive, constând în arest la domiciliu, cu aplicarea brățării electronice.

Operațiunile tehnice s-au încheiat azi dimineață, iar acum omul nu va putea părăsi apartamentul fără să declanșeze o alarmă imediată la distanță în cadrul centrului de operațiuni al comisarului de poliție.

Acest tip de măsură îi va permite mamei și copiilor ei să înceapă o lungă călătorie pentru a-și recăpăta echilibrul, liniștea și normalitatea, probabil în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.