România a împrumutat 3 miliarde de euro de pe pieţele externe într-o singură zi

Bani pentru bunăstarea aleșilor noștri, bani pentru mafie! O țară tot mai îndatorată.

Conducerea de la București anunța creșteri economice fabuloase, dezvoltarea fără precedent a țării, creșteri salariale și ale pensiilor, într-un cuvânt, numai lapte și miere! Unde sunt acele creșteri dacă țara are nevoie de împrumuturi? De ce nu se dezvoltă accesarea fondurilor europene?

Iată, banii de la UE sunt controlați și nu pot fi furați precum cei din împrumuturi iar creșterea este de fapt doar în câștigul corporațiilor străine, exportul de materii prime, bani care nu ajung niciodată la buget sau în buzunarul românilor.

În contul cui și cu permisiunea se împrumută aleșii? Cui dau socoteală de cum cheltuie banii? Aici, răspundeți dumneavoastră…


Ministrul de Finanțe Eugen Teodorovici a spus la Digi24 că împrumutul de 3 miliarde de euro de pe piețele internaționale a fost „un succes” și că demonstrează că România se bucură de încredere pe termen lung.

România a împrumutat 3 miliarde de euro de pe pieţele externe într-o singură zi. Este cea mai mare sumă atrasă la o singură ieşire, prin intermediul unor eurobonduri cu maturitate de 7, 15 și 30 de ani. De asemenea, este pentru prima dată când se recurge la un împrumut pe 30 de ani.

Anul trecut, statul a atras în total 3,75 miliarde de euro plus 1,2 miliarde de dolari de pe alte pieţe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.