Ryanair: 28 septembrie GREVĂ europeană

Compania prevede un eșec al agitației sindicale: „Majoritatea zborurilor vor funcționa normal”

În 28 septembrie, în Regatul Unit, Italia, Belgia, Olanda, Portugalia și Spania vor avea loc GREVE și deci anulări de zboruri ale companiei Ryanair.

Acest lucru a fost anunțat la Bruxelles de către sindicatul CNE, care confirmă zvonurile din ultimele zile. Secretarul permanent al uniunii Yves Lambot a explicat că agitația va fi la nivel european.

„După acțiunea din această vară – a explicat reprezentanții sindicali în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc la Bruxelles – nimic nu s-a schimbat, nimic nu s-a întâmplat: condițiile de muncă au rămas aceleași, statele membre trebuie să oblige Ryanair să se supună legii, așa cum se face și la alte companii multinaționale”.

Compania Ryanair se așteaptă ca greva să eșueze – „Cele mai multe zboruri și servicii ale companiei Ryanair vor funcționa normal și vor purta majoritatea covârșitoare a celor 400 de mii de pasageri așteptați în acea zi”. Acest lucru a fost declarat de directorul de marketing al Ryanair, Kenny Jacobs, într-o declarație care prevede „eșecul” grevei europene anunțată de sindicatele echipajelor de zbor al companiei irlandeze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.