Șapte oameni au murit și alți 24 au fost răniți în urma deraierii unui tren în India

Cel puțin șapte oameni au murit și alți 24 au fost răniți în urma deraierii în estul Indiei a șapte vagoane a unui tren care se îndrepta spre New Delhi.

Incidentul a avut loc în statul Bihar, din motive încă neclare. Salvatorii lucrează să scoată oamenii din vagoanele contorsionate.

„Am auzit o bubuitură puternică și am căzut pe podeaua vagonului: era întuneric, nu am putut vedea nimic”, a spus la NDTV un pasager care a supraviețuit accidentului feroviar. „L-am ridicat pe tatăl meu pe umeri și l-am ajutat să se strecoare prin geamul spart”, a spus un alt pasager.


Seemanchal Express spre Delhi au deraiat astăzi la Vaishali Bihar, la 3,52 a.m. Oficiul ministrului căilor ferate, Piyush Goyal, a spus că operațiunile de salvare au fost declanșate după deraiere a celor nouă vagoane ale trenului Seemanchal Express în Bihar.

Dintre cele nouă vagoane, trei erau vagoane de dormit, a declarat purtătorul de cuvânt al Central Railway East, Rajesh Kumar. Un grup de medici a fost trimis din orașele vecine Sonpur și Barauni la locul accidentului.

În 2016 peste 120 de oameni au murit în deraierea a 14 vagoane de tren în statul Uttar Pradesh.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.