Serie de alerte în SUA! Dispozitive explozive, găsite la reşedinţa lui Bill şi Hilary Clinton, la biroul lui Barack Obama și la sediul CNN

Serie de alerte în Statele Unite, după ce mai multe dispozitive explozive și pachete suspecte au fost găsite în casa fostului preşedinte SUA, Bill Clinton, şi a soţiei sale, Hillary, din New York, la biroul ex-preşedintelui Barack Obama, dar și la sediul CNN.

(Actualizare): Potrivit unor informații, dezmințite ulterior, un pachet suspect trimis către Casa Albă ar fi fost interceptat la Joint Base Bolling din Washington D.C.

(Actualizare): Biroul postului de televiziune CNN din New York a fost evacuat de urgență din cauza unui pachet suspect.

(Actualizare): O bombă a fost găsită în casa fostului preşedinte SUA, Bill Clinton şi al soţiei sale, Hillary. Reşedinţa se află într-o suburbie a oraşului New York. Un dispozitiv exploziv a fost găsit şi la biroul ex-preşedintelui Barack Obama.

Potrivit New York Times, coletul suspect care conţinea un dispozitiv exploziv a fost găsit de un tehnician care verifică cutia poştală a familiei Clinton. Autorităţile au fost alertate imediat.

Un alt dispozitiv exploziv a fost descoperit şi la biroul fostului preşedinte Barack Obama, mai spune ziarul american.

Conform New York Times, surse din anchetă spun că bombele trimise familiei Clinton şi la biroul lui Obama sunt similare celei trimise la reşedinţa miliardarului George Soroş, zilele trecute. Casa lui Soroş se află în Bedford, o localitate din apropiere. Deocamdată, investigatorii nu au putut preciza dacă incidentele au legătură.

Bill şi Hillary Clinton au cumpărat casa din Old House Lane, în Chappaqua, în 1999.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.