Smaranda, unul dintre simbolurile protestelor #Rezist, a murit la doar 18 ani

Smaranda Cărare, o tânără din București care s-a făcut remarcată la protestele #Rezist din Piața Victoriei, a murit la doar 18 ani. Adolescenta a devenit cunoscută în toată țara datorită unui mesaj afișat la proteste „Am chiulit pentru acest protest!”.

‘S-a dus Smaranda.

A plecat în lumea zânelor cu păr de soare, lăsându-ne la fel de ticăloși, neputincioși, meschini, indiferenți, sinecuriști mărunți și în genunchi.

Țara asta nu i-a dat nicio șansă!

Țara asta proastă care găsește mereu milioane pentru referendumuri, pomeni și catedrale, iar pe cei mai nevinovați dintre oameni îi trimite la moarte!

Roxana, mama greu încercată a îngerului, pur și simplu nu am cuvinte…’, a fost mesajul publicat de Camelia Tabacu pe contul său de Facebook. Medicamente nu, bani decontați de la casa de asigurări de sănătate nu, doar promisiuni și așteptări.

Smaranda a suferit de cancer, iar familia sa a încercat să o salveze. În primăvară lucrurile păreau să meargă bine pentru adolescentă, dar recent starea sa a recidivat și în cele din urmă trupul său a cedat.

Îmi pare rău de Smaranda. Un vis frânt într-o țară cu legi și o birocrație cumplit de încâlcite. Aici trăim noi. Izbindu-ne de uși închise. Dar închise doar pentru unii.

Nu e normal să vorbim de trecerea în neființă a unei tinere de optsprezece ani. Oare a avut timp să se îndrăgostească?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.