Spitalul Balș – Cum se întâmplă tragediile – adevărata origine a răului

Spitalul Balș – Cum se întâmplă tragediile – adevărata origine a răului

Măcar de-ar fi vorba doar despre un incendiu oarecare

Buna gospodărire asigură nu doar servicii optime, ci și siguranță, paza bună înainte să se întâmple vreo nenorocire, dar și responsabilitate permanentă.

Pentru asta este nevoie de resurse financiare.

Aceste resurse au fost și sunt alocate de la buget. Dar unde ajung ele? Altundeva decât scopurilor. De ce ajung altundeva? Fiindcă cine e pus să gospodărească este NUMIT politic.

Cine e pus să  controleze gospodărirea, tot politic este NUMIT.

Gospodarul este NUMIT să asigure lunecarea banilor acolo, altundeva, iar dacă nu face asta, este mazilit și NUMIT politic un altul.

Cel care controlează, dacă este intransigent, primește ordin politic să închidă ochii, gura, orice, altfel, este mazilit și înlocuit cu un alt NUMIT politic.

Banii  bugetului apar alocați acolo unde trebuie, dar apoi, politic, se duc pe licitații trucate, pe costuri mari unei precarități cumplite.

Cum să tragi la răspundere un NUMIT politic când toți sunt NUMIȚI politic?

”Președintele ales al țării, de pe pârtia de schi, este solidar  cu victimele”. Să fi fost prezent lângă acestea, să le șteargă lacrimile și să le mângâie pe umeri.

Dar de ce numai președintele? De ce nu și toată clasa conducătoare? Cu toții să mângâie umeri și să șteargă lacrimi!

Ei bine, rolul clasei conducătoare este altul, nu să mângâie televizat victimele, ci să preîntâmpine proasta gospodărire a unei spital, a unei țări întregi.

Ar putea face asta foarte simplu: dacă tot NU se poate în România fără NUMIRI politice, măcar să oblige NUMIȚII la un minim de sens moral, să responsabilizeze actul gospodăririi și al controlului.

Dar asta ar presupune ca resursele, banii de la buget, să lunece mai puțin spre acolo, altundeva!

Așadar, răul României este clasa conducătoare și NUMIRILE ei mafiote. Așa se fură cu acte, fără controale, iar gospodărirea bună devine imposibilă.

Ce este de făcut la vreme de tragedie?

Se caută acari păuni, mărunții angajați NENUMIȚI politic. Se inventează scuze. Se trimite compasiune de pe oarece pârtii de schi…

Ocuparea prin concurs a posturilor în treburile gospodărești ale țării ar presupune și evaluatori la concursuri NENUMIȚI politic, ar presupune și independența d.p.d.v. politic a celor puși să controleze alunecările banilor…

Dar, așa funcționează România: impostură, corupție, miliarde de euro de la buget, bani în bună parte împrumutați, alunecând continuu spre obligații către puteri străine, către buzunarele clasei politice, ale păpușarilor din umbră.

Serviciile de informații știu bine orice, ele știu totul, dar în spatele lor sunt alte servicii, cele care conduc politica, astfel și țara.

Justiția este gospodărită politic. Toate puterile în stat sunt sub o singură comandă.

Victimele directe, colaterale, iminente în oricare gospodărie, primesc compasiuni televizate, anchete menite să ascundă și mai bine vinovații.

Apoi, diversiune mediatică pentru ca întregul popor să uite tragedia și …să se distreze…!

Soluțiile?

Dacă întrebi clasa conducătoare, te îndeamnă se emigrezi. Dacă emigrezi devii complice, vinovat. Dacă rămâi și taci, ești complice și vinovat.

Dacă protestezi și pui mâna pe topoare, devii anarhist, ilegalist, destabilizator al aparatelor statului.

Jandarmii, cel mai bine gospodăriți din banii tăi, sunt cei mai pregătiți să îți rupă oasele.

Cum este posibil ca unica bună gospodărire să fie aparatul de coerciție, aparatele de pază ale clasei conducătoare?

Pentru ca tu să fii mereu vinovatul, victima, dar mai ales plătitorul. Plătitorul contribuțiilor și a datoriilor.

Mândru că ai drept de vot, să îți alegi NUMITORII politic ai NUMIȚILOR care jupoaie țara, gospodăresc bine ca resursele să …alunece…

Bine ai venit în România, generație viitoare, vei fi condusă de fiii celor de astăzi. Vei plăti datoriile și nu vei mai putea face nimic fiindcă tot ceea ce era de făcut, noi, cei de ieri și de astăzi, nu am făcut nimic, suntem vinovați și complice.

Dacă ți-aș spune, dragă cititorule, să ieșim astăzi cel puțin trei milioane de manifestanți și să asediem toate instituțiile statului și să cerem pașnic izgonirea claselor conducătoare din ultimii 30 de ani, izgonirea NUMIȚILOR… instaurarea unei noi puteri și reformarea de la rădăcină a tuturor structurilor statului?

Sub scuza covid19 ai spune NU.

Ți-ar fi frică. Ți-ar fi degetul acuzator îndreptat spre mine, că instig la nesupunere, la anarhie, la revoltă…

Iar cei NUMIȚI mi-ar închide gura, condeiul, ochii, respirație… ca tu și fiii tăi și nepoții tăi, să fiți pe mai departe victimele și plătitorii.

De asta întâmplă tragediile – adevărata origine a răului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.