„Sunt un profesor, prieten al bunicului tău”: așa atrage pe un adolescent de 15 ani, bătrânul de 72 de ani și abuzează apoi de el

Ciampino, Roma – „sunt un profesor, prieten al bunicului tău”: așa atrage pe un adolescent de 15 ani, un bătrân de 72 de ani și de care abuzează apoi luni de zile…

După ce a ademenit un băiat de 15 ani, dându-se drept profesor universitar și fost militar, l-a luat în casa lui spunând că era o cunoștință a bunicului său și că îi va obține un loc de muncă.

După ce a câștigat încrederea băiatului, întâlnirile au devenit din ce în ce mai frecvente până când omul, uneori chiar sub amenințare, a abuzat sistematic de băiat.

Cel puțin trei luni de abuz și hărțuire, până când victima a avut curajul să spună totul părinților care …au apelat la carabinieri.

S-a întâmplat în Ciampino, lângă Roma, unde, un localnic de 72 de ani a fost arestat de Poliția din Ciampino sub acuzația de agresiune sexuală agravată și continuă împotriva unui minor, cu un ordin de detenție preventiv, emis de către GIP al Tribunalului Velletri.

Carabinierii din Ciampino l-au investigat pe bătrânul care, în mai multe împrejurări, l-a forțat pe băiatul de 15 ani să efectueze și să sufere acte sexuale.

Echipamentele informatice au fost, de asemenea, confiscate în timpul anchetei și vor fi analizate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.