Surprinde fosta soție într-o mașină cu preotul: s-a lăsat cu bătaie!

Mai țineți minte cartea și filmul ”Pasărea spin”? În ciuda divorțului aflat în desfășurare, omul își păstrează gelozia. Preotul a fost înlăturat din parohie. Când au intervenit carabinierii, s-au gândit la o încăierare oarecare și, în schimb, ancheta pe care au trebuit să o facă a scos elemente care relevă o poveste ca în telenovele.

Protagoniștii sunt un bărbat, o femeie (fostul său) și un preot. Primul, în ciuda separării în curs, și-a urmărit soția pentru a înțelege cine îi este noul partener. Când a găsit-o  îmbrățișată cu …un preot, a decis să-i atace pe amândoi.

El a urmărit-o peste tot și a bombardat-o cu apeluri – Povestea a fost publicată de către ziarul La Provincia din Cremona. Omul nu a acceptat separarea de soția sa și mama celor doi fii ai săi. El a încercat să înțeleagă dacă are pe altcineva și pe cine anume. A urmărit-o și a bombardat-o cu apeluri telefonice. Plictisită și intimidată de atâta insistență, femeia a denunțat comportamentul omului la poliție. Ea nu a depus plângere, dar denunțul verbal a condus la un avertisment făcut  bărbatului să se oprească.

Dar el, orbit de gelozie, nu s-a oprit. A urmărit-o cu mașina până la o parcare într-un centru comercial aflat la periferia orașului Cremona. Și aici a descoperit tărășenia! Femeia de 40 de ani s-a retras în mașină cu un preot dintr-un sat din zona Piacenza. Fostul soț, a recunoscut mașina, s-a apropiat, a deschis ușa și a surprins-o pe ea și pe preot care erau îmbrățișați și se sărutau. A urmat scandalul. De la acuzații și insulte, a  trecut la pumni. Preotul, de fapt, a lovit cu pumnul adversarul care… nu a reacționat, ci a sunat la 112. Intervenția carabinierilor companiei Cremona a dus la calmarea situației.

Preotul a fost înlăturat din dieceză – Imediat după ce fostul soț s-a prezentat la camera de urgență a spitalului  din Cremona, unde a fost îngrijit medical. A fost făcut un prognostic de vindecare de o săptămână. Până în prezent nu a depus plângere, ci a contactat dieceza de apartenență al preotului solicitând măsuri împotriva sa. În acord cu regulile bisericii, episcopul a stabilit eliminarea preotului din parohie. Nu este exclus ca preotul, de origini africane, să fie repatriat. Credincioșilor li s-a spus că preotul nu mai este în serviciu în parohie, pentru că a fost trimis în altă parte „pentru o perioadă de odihnă și reflecție”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.