Tărâmurile europene – Neamurile vechi și noi, împletirile lor sau păstrarea genetică, lingvistică și culturală ale unora – Partea I

Pe internet circulă sute de filme mai mult sau mai puțin bine documentate. Unele speculează, altele deformează pur și simplu, alții inventează nume de istorici și bătălii ori alte aberații.
Începând cu acest articol începem să vă propunem câteva video și la fiecare vă invităm să comentați fără să ofensați vreun neam, ci pur și simplu să argumentați civilizat oricare părere ar fi. Istoria se bazează pe izvoare, pe dovezi… și nicidecum pe supoziții, deducții aparent logice, fiindcă logica noastră de astăzi nu coincide obligatoriu cu logica vremurilor însă dovezile sunt dovezi. Vizionare plăcută și fiți cu răbdare, atenți, opriți, derulați, revedeți, filtrați informația și nu credeți orice fără să căutați aprofundat dovezile. Nu luați de sfânt nimic din ceea ce veți vedea, puneți mâna și citiți temeinic, cercetați, încă mai sunt biblioteci! ȘI NU UITAȚI: Cui servește deja și cui i-ar servi de acum încolo dezbinarea popoarelor?

 

Apoi, dacă te mai țin răbdările, vizionează atent și evoluția a o mie de ani de istorie a Europei, vezi zona interesată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.