Teodorovici PROPUNE pedeapsă cu închisoarea pentru cei care nu virează la timp contribuţiile

Se pare că nu mai sunt bani pentru mafia politică din România și vor să adune taxe cât mai multe și cât mai rapid.

În loc să: … taie veniturile speciale – pensii și salarii aberante; să mai dea afară dintre bugetarii angajați doar ca masă de vot și clientelism de partid, neamurile politicienilor…; să taie banii asistaților sociali care pot munci dar nu vor…; să se înceteze cu licitațiile trucate, ș.a., vor să umple închisorile?

Cine și din ce bani va plăti ”cazarea”? Oare marii datornici, mafia, baronii, cei care fac marea evaziune chiar vor intra la închisoare? 

Teodorovici, ne întorci pe vremea lui Ceașescu, scade taxele și apoi OBLIGĂ oamenii la plată… Obligă mai întâi clienții partidului care fac afaceri cu statul și care păcălesc taxele… hai că știi matale mai bine de unde mulgi că doar te pricepi la …informații… știindu-se în slujba cui tainic servești…!

Mai bine spune țării cum de ai obținut împrumuturi despre care se scrie pe wikipedia la numele matale:Potrivit unei anchete efectuate în 2015 de ziarul Digi24.ro, la data numirii sale în funcția de ministru al Finanțelor, cheltuielile aferente creditelor ipotecare și împrumuturilor se ridicau la 5.400 de euro pe lună (față de o poziție generală a datoriei de 800.000 de euro). Potrivit jurnaliștilor, însă, veniturile salariale fostului ministru au acoperit doar un sfert din cheltuieli, ridicând îndoieli cu privire la situația economică a lui Teodorovici. Totuși, acesta din urmă a făcut cunoscut faptul că poate conta și pe veniturile obținute din chiria unor proprietăți deținute de o companie conectată la mama sa…” 


Eugen Teodorovici a depus, în procedură de urgenţă, la Senat un proiect de lege care prevede pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 6 ani pentru cei care nu virează la timp contribuţiile care sunt reţinute din salarii, pensii, asigurări sociale de sănătate, drepturi de autor şi alte venituri.

Iniţiativa legislativă a ministrului de Finanţe propune modificarea şi completarea Legii nr.241/2005 pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale.

„Art. 6 – Constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 1 an la 6 ani reţinerea şi neplata, încasarea şi neplata, ori, după caz, nereţinerea sau neîncasarea, în cel mult 30 zile de la termenul de scadenţă prevăzut de lege, a impozitelor şi/sau contribuţiilor prevăzute în anexa la prezenta lege”, prevede modificarea adusă prin iniţiativa legislativă a senatorului PSD. CITEȘTE AMĂNUNTE IMPORTANTE PE MEDIAFAX

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.