Trădare, dar să știm și noi!… Duelul Cohen -Trump sau …nu iese fum fără foc!

„Știu cine este Donald Trump. El este un rasist, un escroc, un încurcă-lume”: este unul dintre pasajele intervenției prin care fostul avocat al președintelui, Michael Cohen, își deschide mărturia sa în fața membrilor Comisiei de supraveghere a Congresului american.

Tweet:  „Michael Cohen a fost unul dintre mulții avocații care m-au reprezentat (din păcate). Avea și alți clienți. Acesta a fost exclus din baroul de la Curtea Supremă pentru fals și fraudă. A făcut lucruri rele fără legătură cu Trump. Minte să-și reducă sentința cu închisoare.” Tweet-ul este prima reacție a lui Donald Trump la mărturia publică a fostului său avocat.


Este incorect și probabil nedeontologic, să trădezi secrete aflate pe vremea când aveai rolul de avocat, exploatându-le după ce intri la apă!


Dacă ar fi fost un om al adevărului și al legii, ar fi divulgat instant vreo nelegiuire trumpiană, fără să accepte să mai ia bani de la acesta pentru ,,tăcere,, sau pentru orice alte motive. S-a lăsat plătit și complice astfel, dacă nu, cel puțin tăinuitor al unor infracțiuni grave!…

Așadar, îl cred pe Trump când privește cu dispreț spre Cohen și… îl cred și pe Cohen când spune că Trump …nu este deloc ceea ce vrea să pară.


Nu mă întreba cum am făcut primul miliard, este o zisă americană, nu mă întreba însă, nici cum am făcut pe celelalte, fiindcă banul la ban trage și… totodată face legea, nu o și respectă!

Trump nu a fost și nu este perceput de nimeni ca fiind un sfânt, un corect, și, totuși, l-au ales președinte iar asta obligă la respect, nu pe Trump, ci pe acel vot al unui popor, funcția de președinte.

Rămâne se fie dovedite toate insinuările lui Cohen, sunt destui care abia așteaptă să iasă dovezile și să declanșeze acel impeachment…

S-ar părea, totuși, că Trump riscă pierderea jilțului iar asta ar bulversa federația americană în mari probleme, nu doar economice.

Cele mai ascuțite subiecte care sunt cercetate nu țin de viața sexuală a lui Trump, cu cine știe ce damă de consum, plătită bine, ci relația cu Rusia, afacerile murdare și secrete… avute cu oamenii lui Putin dar, cel mai ascuțit, implicarea Rusiei în alegerile prezidențiale de pe urma cărora statele unite s-au ales cu Donald Mr. President!…

Acum, așteptăm cu răbdare ce iese după anchete și cu ce dovezi se prezintă Cohen, altfel, i se poate mărea pedeapsa pentru noi infracțiuni de calomnie și defăimare. Între timp, mass media are ce toca!… Subiectul Trump este mereu …hot

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.