Traficanții de migranți din Africa au tăiat un deget unui copil pentru a șantaja părinții

Migranții de pe nava Diciotti și așa au avut de suferit până în Italia și apoi pe mare de pe urma amânării permisului de a acosta în porturi. Între ei, și mai ales din pricina traficanților, se petrec drame și chiar tragedii cumplite.

Traficanții au tăiat un deget unui copil pentru a șantaja părinții.

Poveștile dramatice adunate de lucrătorii din domeniul sănătății care au consultat persoanele debarcate la Trapani sunt sfâșietoare.

Pentru a convinge părinții să dea mai mulți bani pentru a-și continua călătoria spre Italia, traficanții migranților din Libia au răpit fiul unei familii de migranți și i-au tăiat degetul. Cu „trofeul” expus pentru a arăta de ce atrocități sunt capabili, s-au dus la cuplul care le-a dat banii. Este una dintre poveștile „obișnuite” de violență, spuse de refugiații care au sosit ieri la Trapani, la bordul navei Diciotti.

Au fost culese de către asistenții sanitari mărturii dureroase ale celor 67 de părți migranți din Libia, salvați pe mare de remorcherul Vos Thalassa și apoi transferați pe nava Diciotti.

O femeie de cincizeci de ani a povestit că a fost violată de mai multe ori înainte de plecare. Istoria sa a fost confirmată de medicii din Cisom de Malta și apoi de doctorii din Trapani care au consultat-o. Cuvinte dramatice ale unui tânăr care spunea că-și văzu soția murind: ea ar fi fost împușcată în lagărul de refugiați pe tărâm african de către traficanți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.