Tragedie la o nuntă: 50 persoane căzute în gol

Imagini dramatice în această seară (15 iulie) la o pensiune din Durău, unde s-a produs un tragic incident, la o nuntă. În jurul orei 20:00, balustrada unei terase s-a rupt și s-a prăbușit cu nuntașii.

În total, la eveniment, se aflau aproximativ 400 de persoane iar pe terasă (în jur de 80 de metri pătrați), la momentul incidentului se aflau în jur de 40. Nuntașii s-au prăbușit în gol de la 4-5 metri.

La ora 20:00, un apel la „112” anunța că 50 de persoane au căzut după ce s-a rupt o terasă la pensiunea Vânătorul din stațiunea Durău.

S-a instalat Planul Roșu de Intervenții imediat iar la fața locului s-au deplasat: 2 ambulanțe SMURD, o autospecială pentru transport personal și victime multiple și 7 ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță Neamț. În sprijinul acestor echipaje au fost trimise: o autospecială pentru transport personal și victime multiple (cu medic) de la ISU Bacău, un echipaj de prim-ajutor de la ISU Harghita, un echipaj de prim-ajutor de la ISU Botoșani și 2 ambulanțe SMURD de la ISU Suceava. De asemenea, o ambulanță a Serviciului Județean Suceava și un ATPVM cu medic de la ISU Iași s-au deplasat spre locul producerii incidentului. Un elicopter SMURD a fost prealertat în sprijin. CITEȘTE AMÂNUNTE pe NEAMT.RO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.