Un bancomat ”generos” – clienții au retras bancnote reprezentând de două ori suma cerută

La Padova, un postamat, servește clienții de două ori suma solicitată…

Timp de 36 de ore, clienții au retras bancnote reprezentând de două ori suma înscrisă, dar vor trebui să returneze plusul. La originea defecțiunii, o eroare umană…

Clienții introduceau o cifră la bancomat și primeau suma solicitată de două ori… Între sâmbătă, 14 septembrie și duminică 15, o funcționare defectuoasă a unui bancomat din Galzignano, în provincia Padova a uimit oamenii!

Cauza nu ar fi fost de la softul sau hardul sistemului, ci una umană. Și acum, Oficiul Poștal vânează clienții „norocoși”, pentru a-și recupera suma plătită în exces.

O eroare umană – Potrivit reconstrucției Oficiului Poștal, un angajat ar fi încărcat bancnotele în locașuri în mod greșit, punând pe cele de 20 de euro în locul celor de 10… și așa mai departe….

Conform celor stabilite până acum, postamatul ar fi distribuit o cifră de aproape 10 mii de euro. La sfârșitul retragerii, clientul avea pe card semnalată doar suma pe care a tastat-o, doar că în mână primea dublul sumei…

Acum, sunt căutați „norocoșii” – Clienții cadorisiți vor trebui să returneze banii. Deja în ultimele două zile s-au recuperat aproximativ 3.000 de euro, datorită celor care au apelat la birou, conștienți de faptul că au avut o sumă nesolicitată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.