Un copil de zece luni a murit înecat în găleata cu apă

Un bebeluș de 10 luni din comuna Adamclisi, județul Constanța, a murit, sâmbătă după-amiază, după ce a căzut din pat într-o găleată cu apă, în timp ce mama lui a ieșit să aducă lemne, transmite Mediafax, citată de Hotnews.

Cadrele medicale de la Ambulanța din Constanța au intervenit, sâmbătă, pentru salvarea unui bebeluș de 10 luni, din comuna Adamclisi, care a căzut într-o găleată cu apă și s-a înecat.

Medicii au încercat resuscitarea copilului, dar eforturile lor au fost zadarnice, fiind declarat decesul acestuia.

Potrivit unor surse, bebelușul era așezat pe un pat, iar mama lui a ieșit să ia lemne, lăsându-l câteva momente nesupravegheat. În acel moment, bebelușul s-a mișcat și a căzut într-o găleată plină cu apă, așezată chiar lângă pat.

Când a revenit în cameră, femeia a găsit copilul în stare de inconștiență și a cerut imediat ajutor la 112. La fața locului a fost trimis un echipaj de la Ambulanță, dar și elicopterul SMURD.

Mama a luat copilul în brațe și a fugit să întâmpine echipajul medical. Ambulanța a preluat apoi copilul și l-a dus până la locul în care a putut ateriza elicopterul.

Cadrele medicale au încercat zeci de minute să resusciteze bebelușul, dar în cele din urmă a fost declarat decesul acestuia.

Cazul este acum cercetat de polițiști, find deschis și un dosar penal pentru ucidere din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.