Un gest emoționant de Ziua Îndrăgostiților pentru femeile singure

Ziua Îndrăgostiților poate fi o zi de romantism pentru unii, dar pentru alții poate fi un moment al singurătății.

De aceea, Seth Stewart, de 29 de ani, a petrecut ultimii opt ani asigurându-se că văduvele locale, femeile singure și soțiile militarilor din Spokane, Washington, nu sunt uitate în timpul acestei sărbători.

În fiecare dimineață, de Ziua Îndrăgostiților, Stewart și frații săi livrează trandafiri roșii la casele femeilor care și-au pierdut soții sau se află în misiuni în zonele de conflict.

Stewart păstrează o listă cu toate femeile și mamele din zona sa cărora le livrează flori în fiecare an. În săptămânile care au urmat sărbătorilor de iarnă, Stewart le-a cerut cititorilor Facebook să-i trimită nume suplimentare de femei care ar putea avea nevoie de un mic gest astfel încât să le poată adăuga pe listă.

Stewart spune că el și frații săi, în general, livrează între 400 și 500 de trandafiri gratuit în fiecare an cu ajutorul unei echipe de livrare, dar anul acesta a livrat 700 de trandafiri femeilor din toată regiunea.

De asemenea, speră să ofere mult mai mulți trandafiri în anii următori, mai ales după ce au văzut impactul emoțional pe care l-a avut asupra destinatarilor.

„În fiecare an o facem, există întotdeauna una sau două femei care izbucnesc în lacrimi pentru că gestul înseamnă mult pentru ele”, a spus Stewart pentru CNN.

Dacă doriți să nominalizați pe cineva pentru a primi un trandafir în următoarea zi de sărbătoare, puteți trimite lui Stewart un mesaj pe pagina sa de Facebook, Rose Rush.

(VEZI videoclipul de mai jos) – Foto de Seth Stewart

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.