Un membru al familiei Kennedy și fiul său în vârstă de 8 ani – familia îi crede deja morți

Membri ai familiei Kennedy, identificați ca niște barcagii, au dispărut în Golful Chesapeake

Un membru al familiei Kennedy și fiul său în vârstă de 8 ani au fost identificați vineri drept cei doi barcagii care se plimbau și care acum sunt încă dispăruți.

Ei au dispărut joi în Golful Chesapeake.

David McKean a declarat pentru Washington Post că el și soția sa Maeve Kennedy Townsend McKean și fiul lor Gideon Joseph Kennedy McKean s-au strâns joi la casa mamei sale din Shady Side, Maryland.

Copiii loveau o minge în curte – dar la un moment dat aceasta a sfârșit în apă, iar soția și fiul său „au sărit pe o canoe pentru a o recupera”, a spus el.

„Au ieșit doar ceva mai mult în larg decât au putut face față și nu au mai reușit să revină”, a adăugat el.

Maeve este nepoata regretatului senator Robert F. Kennedy și nepoata regretatului președinte John F. Kennedy, potrivit Washington Post.

Lucra ca director executiv al Inițiativei Sănătății Globale a Universității Georgetown.

Vineri după-amiază, Garda de Coastă a acoperit 2.275 mile pătrate de apă în căutarea celor doi.

Poliția Departamentului de Resurse Naturale din Maryland a declarat pentru Washington Post că a fost găsită o canoe inversată care se potrivește cu descrierea a ceea ce au lăsat Maeve și fiul ei. 

„În momentul de față, familia noastră solicită confidențialitate și toată lumea îi ține pe Maeve și pe Gideon în rugăciunile lor”, a spus un purtător de cuvânt al familiei pentru ziar.

Nepoata RFK, în vârstă de 40 de ani, și fiul de 8 ani, se presupune că au murit după accidentul din Golful Chesapeake, spune familia.

Căutare activă a celor doi membri ai familiei Kennedy care au dispărut joi în timpul unei călătorii cu o barcă în Golful Chesapeake din Maryland a fost suspendată, conform informațiilor de la Garda de Coastă americană.

Cei doi au fost văzuți cum se luptau să se întoarcă la țărm dintr-o ieșire în larg în canoe lângă Herring Bay, Washington, potrivit FOX 5 al DC.

Mama și fiul s-au urcat pe canoe pentru a prinde o minge care a intrat în apă în timpul unei reuniuni a familiei, a declarat pentru Washington Post soțul lui McKean, David McKean.

Întâlnirea a avut loc la casa lui Kathleen Kennedy Townsend, în vârstă de 68 de ani, fiica regretatului senator Robert F. Kennedy și a soției sale Ethel Kennedy, care a ocupat funcția de locotenent guvernator al Marylandului din 1995 până în 2003.

Maeve Kennedy Townsend McKean a fost una dintre nepoatele lui Robert și Ethel Kennedy.

În declarația sa, Townsend a spus că a împărtășit vestea pierderii fiicei și nepotului său „cu tristețe profundă”.

„Maeve a noastră și-a dedicat viața pentru a ajuta pe cei mai vulnerabili din societate”, a scris el. „A fost un voluntar al Corpului Păcii, care a urmat o carieră legală pentru a da glas celor fără glas.”

Conform declarației, McKean a fost director executiv al Inițiativei Sănătății Globale a Universității Georgetown și a predat bioetica și drepturile omului acolo, ca profesor contractual.

Maeve și David McKean s-au cunoscut atunci când ea și-a asumat un loc de muncă pentru senatorul american Dianne Feinstein, D-Calif. Gideon a fost primul lor copil.

În august 2019, Saoirse Kennedy Hill, în vârstă de 22 de ani – o altă nepoată a lui Robert și Ethel Kennedy – a murit din cauza unei supradoze de droguri într-una din casele familiei din Massachusetts.

Era fiica lui Courtney Kennedy Hill, unul dintre cei 11 copii ai lui Robert și Ethel Kennedy.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.