Un membru al familiei Kennedy și fiul său în vârstă de 8 ani – familia îi crede deja morți

Membri ai familiei Kennedy, identificați ca niște barcagii, au dispărut în Golful Chesapeake

Un membru al familiei Kennedy și fiul său în vârstă de 8 ani au fost identificați vineri drept cei doi barcagii care se plimbau și care acum sunt încă dispăruți.

Ei au dispărut joi în Golful Chesapeake.

David McKean a declarat pentru Washington Post că el și soția sa Maeve Kennedy Townsend McKean și fiul lor Gideon Joseph Kennedy McKean s-au strâns joi la casa mamei sale din Shady Side, Maryland.

Copiii loveau o minge în curte – dar la un moment dat aceasta a sfârșit în apă, iar soția și fiul său „au sărit pe o canoe pentru a o recupera”, a spus el.

„Au ieșit doar ceva mai mult în larg decât au putut face față și nu au mai reușit să revină”, a adăugat el.

Maeve este nepoata regretatului senator Robert F. Kennedy și nepoata regretatului președinte John F. Kennedy, potrivit Washington Post.

Lucra ca director executiv al Inițiativei Sănătății Globale a Universității Georgetown.

Vineri după-amiază, Garda de Coastă a acoperit 2.275 mile pătrate de apă în căutarea celor doi.

Poliția Departamentului de Resurse Naturale din Maryland a declarat pentru Washington Post că a fost găsită o canoe inversată care se potrivește cu descrierea a ceea ce au lăsat Maeve și fiul ei.

„În momentul de față, familia noastră solicită confidențialitate și toată lumea îi ține pe Maeve și pe Gideon în rugăciunile lor”, a spus un purtător de cuvânt al familiei pentru ziar.

Nepoata RFK, în vârstă de 40 de ani, și fiul de 8 ani, se presupune că au murit după accidentul din Golful Chesapeake, spune familia.

Căutare activă a celor doi membri ai familiei Kennedy care au dispărut joi în timpul unei călătorii cu o barcă în Golful Chesapeake din Maryland a fost suspendată, conform informațiilor de la Garda de Coastă americană.

Cei doi au fost văzuți cum se luptau să se întoarcă la țărm dintr-o ieșire în larg în canoe lângă Herring Bay, Washington, potrivit FOX 5 al DC.

Mama și fiul s-au urcat pe canoe pentru a prinde o minge care a intrat în apă în timpul unei reuniuni a familiei, a declarat pentru Washington Post soțul lui McKean, David McKean.

Întâlnirea a avut loc la casa lui Kathleen Kennedy Townsend, în vârstă de 68 de ani, fiica regretatului senator Robert F. Kennedy și a soției sale Ethel Kennedy, care a ocupat funcția de locotenent guvernator al Marylandului din 1995 până în 2003.

Maeve Kennedy Townsend McKean a fost una dintre nepoatele lui Robert și Ethel Kennedy.

În declarația sa, Townsend a spus că a împărtășit vestea pierderii fiicei și nepotului său „cu tristețe profundă”.

„Maeve a noastră și-a dedicat viața pentru a ajuta pe cei mai vulnerabili din societate”, a scris el. „A fost un voluntar al Corpului Păcii, care a urmat o carieră legală pentru a da glas celor fără glas.”

Conform declarației, McKean a fost director executiv al Inițiativei Sănătății Globale a Universității Georgetown și a predat bioetica și drepturile omului acolo, ca profesor contractual.

Maeve și David McKean s-au cunoscut atunci când ea și-a asumat un loc de muncă pentru senatorul american Dianne Feinstein, D-Calif. Gideon a fost primul lor copil.

În august 2019, Saoirse Kennedy Hill, în vârstă de 22 de ani – o altă nepoată a lui Robert și Ethel Kennedy – a murit din cauza unei supradoze de droguri într-una din casele familiei din Massachusetts.

Era fiica lui Courtney Kennedy Hill, unul dintre cei 11 copii ai lui Robert și Ethel Kennedy.

Articolul precedentDoi frați calabrezi uciși în Sardinia – făptașul a mărturisit
Articolul următorLionel Messi, un portret de excepție, așa cum este el – FOTOREPORTAJ
Scriitor și jurnalist, fondator Radio Vocativ, Revista Vocativ, Vocativ Plus, il romeno

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here