Un profesor american a fost concediat după ce a făcut o glumă pe contul său de Facebook despre Iranul care ar bombarda site-urile culturale americane

Propaganda funcționează ideal aproape în orice conjunctură. Dacă nu apleci urechea la propaganda americană, logic, cazi de partea rușilor, a inamicului, care și el bombardează planeta cu propagandă, însă, doar cea americană obligatoriu trebuie să o înghită și să o accepte occidentul ca fiind …corectă politic!

Dialogul, libertatea de idei și de exprimare, drepturile fundamentale ale democrației pălesc atunci când propaganda americană TREBUIE să justifice și să laude acțiunile criminale ale …aleșilor… 

America nu mai este de multă vreme un simbol al democrației, acolo clocotesc orgolii de putere mondială și a supus poporul la sacrificii și îndoctrinare pentru a crea cea mai distructivă forță de război pe care, iată, în ultimii 50 de ani o tot etalează și folosește cu intenția vădită să subjuge popoarele planetei.

Oricine încearcă, fie și în glumă, să arate că America dacă nu are site-uri culturale pe măsura altor popoare, nu are nici dreptul să le disprețuiască sau distrugă ori folosi ca instrument de șantaj, pe cele ale cui le are de milenii. Trump este nebun tot așa cum sunt nebuni mulți alții din oricare neam care proliferează forța, amenințarea cu forța și persuasiunea împotriva cuiva.

SUA nu au nicio îndreptățire să pretindă INTERESE de niciun fel pe teritoriul altor popoare. Nimeni nu-i vrea de stăpâni și nu se pot impune cu forța.

Iată un exemplu de corectitudine politică a unei școli aflate în slujba RĂULUI și care …pretinde că îi educă pe copiii Americii în spiritul just:


Un profesor asistent de la Babson College a fost concediat după ce a făcut o glumă pe contul său de Facebook despre Iranul care ar bombarda site-urile culturale americane.

„În represalii, Ayatollah Khomeini ar trebui să tweeteze o listă cu 52 de site-uri de patrimoniu cultural american pe care să le bombardeze”, a scris Asheen Phansey, profesor al colegiului din Massachusetts.

„Mall of America? … reședința lui Kashashian?” a sugerat el. Potrivit foxnews.

Postarea lui Phansey a răspuns cu ironie la o serie de tweet-uri ale președintelui Trump, de sâmbătă, care sugerează că America ar fi vizat 52 de site-uri culturale iraniene dacă Iranul ar fi lovit interese americane după uciderea generalului iranian Qassem Soleimani.

„Las ceea ce servește drept AVERTISMENT că, dacă Iranul atinge vreun obiectiv de patrimoniu american, am vizat 52 de site-uri iraniene (reprezentând 52 de ostatici americani luați de Iran cu mulți ani în urmă), unii la un nivel foarte înalt și importanți pentru Iran și cultura iraniană, și obiectivele respective, și Iranul însuși, VOR FI LOVIȚI FOARTE RAPID ȘI FOARTE DUR”, a scris Trump pe Twitter.

Colegiul Babson a lansat o declarație prin care anunța sfârșitul lui Phansey:

„Colegiul Babson a efectuat o investigație la timp și amănunțită a unei postări partajate pe pagina personală de Facebook a unui membru al personalului care nu reprezintă valorile și cultura colegiului”, a spus școala, potrivit CBS Boston.

„Pe baza rezultatelor anchetei, membrul personalului nu mai este un angajat al Babson College”, a spus el. „Așa cum am spus anterior, Babson College condamnă orice tip de cuvinte și / sau acțiuni amenințătoare care justifică violența și / sau ura.”

Phansey și-a cerut scuze, miercuri seara, insistând că nu a fost altceva decât o glumă proastă.

„Îmi pare rău că umorul meu șlampăt a fost privit ca o amenințare”, a spus el.

Joi seara, Phansey a lansat o declarație departe de scuze: „Sunt dezamăgit și întristat că Babson a decis să încheie brusc relația mea de 15 ani cu colegiul, doar pentru că oamenii au înțeles în mod eronat o glumă pe care am făcut-o cu prietenii mei de pe Facebook.”

„Aș fi sperat că Babson, o instituție de învățământ superior pe care o iubesc și căreia i-am dat multe, mi-ar fi apărat și mi-ar fi sprijinit dreptul la libera exprimare”, a adăugat el. „Dincolo de situația mea, sunt cu adevărat îngrijorat de ceea ce presupune acest lucru pentru capacitatea noastră ca americani de a ne implica într-un discurs politic fără să avem prezumții că cel mai rău e celălalt.”

Visul american: să subjuge și să stăpânească planeta, nu să o apere și o să conducă spre prosperitate. Dacă nu ar fi irosit averile pe înarmare excesivă, americanii ar fi fost astăzi un popor fericit și bogat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.