Un șofer de tir a salvat viața unui tânăr care intenționa să se sinucidă

Un Șofer de camion conducea pe centura exterioară din Milano când, la ieșirea Pozzuolo Martesana, a devenit eroul zilei, aplaudat de toți oamenii opriți în trafic.

Șoferul a salvat un tânăr care era pe cale să se sinucidă, intenționând să sară de pe un pasaj. Băiatul a sărit însă de pe viaduct la îndemnul șoferului, încurajându-l, direct pe Tir, aici el a fost așteptat de către conducătorul auto care a reușit să-l calmeze.

Băiatul, de 19 ani, a cărei identitate este rezervată, a fost salvat. De asemena, nu cunoaștem numele eroului.

După ce a primit alerte de la șoferi, Poliția rutieră l-a văzut pe băiat în timp ce urca peste pasaj, la o înălțime de 10 metri. Astfel, Poliția a închis imediat secțiunea de autostradă și a început să vorbească cu băiatul, să-l convingă să nu sară.

Între timp, sub pasaj, un șofer de camion s-a oprit cu tirul fix sub locul unde tânărul se afla și s-a urcat pe cabina vehiculului său și a început să-i vorbească tânărului. Asigurându-l că îl va aștepta cu brațele deschise, el l-a îndemnat să sară în camionul său. Tânărul s-a lansat apoi pe vehicul, care a amortizat lovitura, evitând tragedia.

Băiatul în vârstă de 19 ani a reușit să aterizeze fără probleme.

Martorii spun că cei doi bărbați s-au despărțit într-o îmbrățișare lungă, înainte de a-și lua rămas bun. Potrivit tgcom24.

Articolul precedentDuminică, 16 Iunie 2019, creștinii ortodocși prăznuiesc Rusaliile
Articolul următorÎnecată în mare pe un scaun cu rotile
Scriitor și jurnalist, fondator Radio Vocativ, Revista Vocativ, Vocativ Plus, il romeno

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here