Un șofer de tir a salvat viața unui tânăr care intenționa să se sinucidă

Un Șofer de camion conducea pe centura exterioară din Milano când, la ieșirea Pozzuolo Martesana, a devenit eroul zilei, aplaudat de toți oamenii opriți în trafic.

Șoferul a salvat un tânăr care era pe cale să se sinucidă, intenționând să sară de pe un pasaj. Băiatul a sărit însă de pe viaduct la îndemnul șoferului, încurajându-l, direct pe Tir, aici el a fost așteptat de către conducătorul auto care a reușit să-l calmeze.

Băiatul, de 19 ani, a cărei identitate este rezervată, a fost salvat. De asemena, nu cunoaștem numele eroului.

După ce a primit alerte de la șoferi, Poliția rutieră l-a văzut pe băiat în timp ce urca peste pasaj, la o înălțime de 10 metri. Astfel, Poliția a închis imediat secțiunea de autostradă și a început să vorbească cu băiatul, să-l convingă să nu sară.

Între timp, sub pasaj, un șofer de camion s-a oprit cu tirul fix sub locul unde tânărul se afla și s-a urcat pe cabina vehiculului său și a început să-i vorbească tânărului. Asigurându-l că îl va aștepta cu brațele deschise, el l-a îndemnat să sară în camionul său. Tânărul s-a lansat apoi pe vehicul, care a amortizat lovitura, evitând tragedia.

Băiatul în vârstă de 19 ani a reușit să aterizeze fără probleme.

Martorii spun că cei doi bărbați s-au despărțit într-o îmbrățișare lungă, înainte de a-și lua rămas bun. Potrivit tgcom24.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.