Urmărirea populației și catalogarea cetățenilor în funcție de SUPUNERE față de stat

Experimente care fac parte dintr-un desen mai mare, global. Și măsurile ABUZIVE cu prilejul pandemiei fac parte din PROGRAM.

Modelul chinez de urmărire a populației și de catalogarea cetățenilor în funcție de SUPUNERE față de stat ni se pare oripilant, cel puțin nouă, occidentalilor. Noi cei care ne considerăm LIBERI și că noi DECIDEM democratic mersul societății!

Progresul tehnologic, virtualizarea accelerată, ajută considerabil în ceea ce privește noile exigențe privind securitatea.

Începând de la securitatea națională, invocată adesea abuziv, sau în numele căreia se iau măsuri uneori până la crimă legitimată cinic… și până la securitatea individului, (citește controlarea) pentru care aparent se PREOCUPĂ atent statul, cheltuind bugetul.

Pentru siguranța națională sunt instituții specializate, structuri, ierarhii cu ofițeri și soldați, agenți foarte bine instruiți, foarte bine plătiți, perfect susținuți de norme legale speciale.

Geopolitica se mișcă, se pare, spre îngrădirea libertăților cetățeanului la schimb cu securitatea lui și a națiunii.

În numele siguranței naționale instituțiile specializate decid CINE este terorist și ce măsuri să întreprindă împotriva acestuia.

Mai nou, cine nu se supune deciziei politice, indiferent care ar fi aceasta, cine încalcă acea ”corectitudine politică”, este numit TERORIST.

ALINIEREA, necrâcnirea, nici măcar murmurul sau șușoteala, nici măcar cu gândul, este ȚELUL oricărei Puteri privind cetățeanul.

Manipularea, propaganda, s-au dovedit prea costisitoare, se implementează o educație specială, o spălare de creier, se implementează măsuri noi de securitate.

Mai presus de orice se implementează sisteme sofisticate de supraveghere și control folosindu-se cele mai avansate tehnologii.

Orice produs fie soft sau hard din lumea electronicii și a internetului sunt tot mai accesibile și răspândite oriunde cu un SCOP PRECIS: CONTROLUL. 

Instituții specializate te urmăresc în orice moment și întocmesc fișe despre tine. Ești astfel catalogat ca supus, educabil, instabil sau nesupus deci terorist sau predispus să devii unul.

Asupra tuturor se menține urmărirea dar în special a celor catalogați diferit de prima categorie, supușii.

Puterea corupe, modifică percepții și tentația despotismului este uriașă.

Oricare ALES se simte, odată înscăunat, STĂPÂNUL absolut și că poate decide orice îi tună! Idealurile sale politice devin imediat umbrite de PUTERE și BANI.

Astfel, începe să țeasă eșafodajul de legi necesare reinterpretării juridice a drepturilor și obligațiilor cetățeanului, la limita Constituției, adesea în contradicție cu aceasta.

Cetățeanului i se îngrădesc tot mai mult drepturile în numele securității naționale și celei individuale. Totul spre BINELE societății! Oare?

Democrația presupune desemnarea reprezentaților cetățenilor în instituțiile de putere ale statului, prin sistemul alegerilor democratice.

Formațiuni politice, alianțe de formațiuni, grupuri civice sau independenți, se înscriu în cursa electivă PROMIȚÂND că vor rezolva probleme stringente ale țării, ale cetățeanului.

Cine PROMITE mai convingător este ales. Sau cine are bani de propagandă și manipulare a electoratului!

Odată ales, perioada mandatului se dovedește o uriașă DEZAMĂGIRE pentru cetățean: una a promis, alta a făcut!

Ce alt instrument are cetățeanul împotriva alesului său? PROTESTUL.

În ultimele decenii observăm în toate statele pretins democratice și avansate ca civilizație, ÎNGRĂDIREA dreptului la protest prin legi contrare Constituției.

Nu ai voie să protestezi decât UNDE îți dau voie instituțiile de putere. De regulă în locuri irelevante, departe de instituțiile care contează.

În plus, dacă numărul demonstranților este nesemnificativ, statul recurge la INTIMIDARE, trimit forțele de ordine cu măsuri de forță, violente.

Dacă numărul este semnificativ mai mare, se trimit grupuri speciale de compromitere a scopului demonstrației, agitatori de profesie care săvârșesc violențe care să justifice CONDAMNAREA protestului, delegitimarea lui, pedepsirea organizatorilor inițiali.

Doar dacă numărul este covârșitor, de ordinul sutelor de mii și a milioanelor, instituțiile statului intervin politic cu declarații și măsuri menite să ÎMPACE gloata, să satisfacă o parte din solicitări sau măcar să promită…

În concluzie, orice formă de dezbinare, de învrăjbire a populației, de compromitere a cetățenilor activi civic, devine LEGALĂ și legitimă în viziunea alesului!

Tot în ultimele decenii observăm campanii de dezinformare, de propagandă, de diversiune pe toate rețelele de socializare menite să DESCURAJEZE unitatea gloatei.

Dacă se mai fac proteste, acestea sunt organizate din umbră diversionistic sau cu scop politic. Protestul spontan este tot mai rar întâlnit. Populația este educată să disprețuiască demonstranții!

Dacă urmăriți cu atenție, vedeți aceleași fețe la proteste, ele aparțin unei categorii de pierde-vară care se lasă plătiți pe nimica-toată să protesteze la comandă!

Și trollii de pe rețele sunt extrem de utili descurajării gloatei, dezinformării, vrajbei…

Dacă te iei de CINEVA sau CEVA, ca din senin apar trollii și te fac albie de porci, ei au acces la ”dosare secrete” despre tine, din care apar informații compromițătoare mai mult sau mai puțin adevărate.

Mașinăriile de împroșcare cu noroi funcționează PERFECT. Oamenii au fost manipulați să le placă SCANDALUL și să se lase atrași de diversiunea trollilor.

Altă metodă de prostire a oamenilor se face prin diversiune mediatică.

În toată presa apare o știre de scandal care să facă un așa de mare răsunet, să răscolească INDIGNAREA colectivă, emoționalul maselor, încât NIMĂNUI să nu-i mai pese că Parlamentul a adoptat o lege nouă prin care cetățeanul să fie grav păgubit, afectat.

Să revenim la tehnologiile avansate și la URMĂRIRE.

SUA interzice unor firme și mărci chineze să câștige teren pe piața americana. Ai crede că sunt măsuri protecționiste de piață, fac parte din războiul economic.

În realitate, produsele firmelor respective au devenit de INTERES pentru securitatea națională și/sau a cetățeanului american.

Și în unele țări UE sunt privite cu scepticism sau chiar interzise unele produse, indiferent de țara pe care le produce, aparținând tehnologiei avansate și, totuși, RĂUL deja s-a produs.

O echipă, cu o emisiune celebră, a RAI TRE Italia, vorbim deci de o televiziune de stat, a realizat un documentar pe care ar trebui să-l privească oricare cetățean al planetei.

China colectează date sensibile prin echipamentele plasate la preț fără concurență pe piața globală. Vezi de la minutul 56

O acuzație extrem de gravă.

Deja se știa că SUA face asta prin aparatura electronică și Internet iar așa-zisele legi de privacy și protecție a datelor sunt doar praf în ochi.

Dacă serviciile de securitate vor să aibă acces la datele personale și/sau sensibile, NIMIC și NIMENI nu le stă în cale.

Odată ce ești SPIONAT cu scopuri comerciale, urmărindu-ți-se până și respirația, privirea, pasul pe unde mergi, gesturi, ce cumperi, ce cauți, orice activitate a ta în online, nu doar convorbirile telefonice pe platforme de mesajistică, mesajele scrise sau audio ori video, emailurile… aceste informații AJUNG mai întâi la OCHIUL OCULT.

Orice platformă are o bază de date, orice bază de date, fie cât de mică, este copiată într-o bază de date mai mare și tot așa… până la marea bază de date…

A cui este acea MARE bază de date și cine are acces la ea sau cum este folosită?

Vă recomand insistent reportajul de la RAI3 (vezi de la minutul 56) și apoi veți înțelege și singuri ce înseamnă virtualizarea și digitalizarea atât de mult RÂVNITĂ să o implementeze ALEȘII tăi pe banii tăi!

Planeta merge spre o nouă orânduire socială: un stat autoritarist, o împărțire pe caste, un scenariu deja profetizat de scriitorul George Orwell în cartea ”1984”.

Ce s-ar putea face împotriva lor, a VOINȚEI OCULTE? Protestul la scară planetară: sute și mii de milioane în piețe, simultan în toate țările? Altfel, spunem adio DEMOCRAȚIEI.

VA URMA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.