Victor Ponta nu mai este Doctor! Plagiat în Pandemie! Dar ce mai contează…?!

Astăzi, 14 iulie, anno domini 2020, Înalta Curte de Casație și Justiție a dat verdictul: Victor Ponta a plagiat!

Victor Ponta nu mai este Doctor! Plagiat în Pandemie! Dar ce mai contează…?!

Astăzi, 14 iulie, anno domini 2020, Înalta Curte de Casație și Justiție a dat verdictul: Victor Ponta a plagiat!

Cu alte cuvinte i se va retrage atât statutul, cât și diploma obținută cu multă muncă! După 8 ani de dă-i și luptă, și luptă și dăi neicusolule, s-a dat în sfârșit decizia…dar în contextul actual mai contează?! Nu!

Asta ar putea fi o știre bombă într-o lume și o situație normală, în care s-a tot vehiculat ideea JOS CU CORUPȚIA!, dar nu trăim nici într-o lume normală și nu ne aflăm într-o situație normală.

O să mă întrebați de ce. Răspunsul este puțin mai lung, dar zic că merită câteva minute din timpul vostru pentru a vă edifica.

Ne întoarcem în luna martie a acestui an, când s-a declanșat pandemia COVID-19 în România și, constrânși de situație, Guvernul a emis OUG pentru instaurarea Stării de Urgență.

De atunci și până în acest moment, s-au făcut o groază de abuzuri…atenție! abuzurile au fost de ordin politic din punct de vedere al decidenților și nu social.

Lumea a fost obligată să stea în case sau, dacă au fot obligați să iasă din case, cu țidula la purtător, altfel plătea amenzi de până la 20.000 de lei.

În nicio țară civilizată nu s-au impus astfel de reguli, dimpotrivă, s-au făcut testări masive și, implicit, izolări masive, atunci când au fost depistați pozitivi.

Vine momentul în care CCR decide că acea ordonanță prin care cei asimptomatici și cei pozitivi să fie închiși în spitalele din România, pe motiv de izolare, este ilegală și încalcă drepturile cetățenilor. Ce s-a întâmplat?

Cazurile au explodat, odată cu pacienții infectați care au vrut să fie externați.

Ba mai mult, odată cu relaxarea măsurilor, s-au dus pe apa Sâmbetei toate regulile de distanțare socială și de protecție, prin folosirea măștilor, a mânușilor, etc.

Cazurile de infectare au crescut vertiginos, având în luna iunie și iulie un record de infectări, în doar 24 de ore.

Alt moment, atenție, foarte important, este găselnița Ministerului Sănătății și, implicit, a Guvernului, cu noul proiect de lege privind carantinarea și izolarea pacienților infectați care, din păcate, în afară de multitudinea de abuzuri regăsite în lege, a devenit un INSTRUMENT POLITIC, de ambele părți a eșalonului politic.

A…! era să uit, din nefericire pentru români, toată această criză COVID-19, nu mai este demult o criză de sănătate și socială. Aaa…! nu știați?!

Criza asta a devenit un instrument politic pentru ambele tabere a eșichierului politic românesc, de foarte mult timp, dar unii dintre noi de-abia acum au realizat acest lucru.

Există o vorbă din popor care sună cam așa: Politica este o curvă!. Da, dar în general, în țările din jurul nostru este o curvă inteligentă, care, în afară că mai și ia pe ascuns, dar și dă populației.

În România noastră pitorească, Politica a ajuns nu o curvă inteligentă, ci o curvă de pe centură, de-aia de joasă speță, dacă a ajuns să se folosească de o catastrofă la nivel mondial, care a afectat peste 30.000 de români, ca sabie politică cu care…

…indiferent de spectrul politic, se taie în carne vie… în a cui carne mă întrebi?!

În carnea ta domnule cititor, cu tot respectul te anunț că din carnea ta se taie. De ce?

Pentru că TU plătești taxe și impozite, TU aduci bani la buget și, cu toate astea, ești folosit de curva politică românească ca monedă de schimb și ca și cobai pentru diferitele lor proiecte.

Așa că, iată de ce, astăzi, decizia ÎCCJ de a-i retrage titulatura și diploma de doctor lui Ponta nu mai contează, din punct de vedere profesional…

…ci doar politic în contextul în care Ponta a fost o voce acidă în toată această perioadă, pentru că vin alegerile locale și pentru că, fie că vrem, fie că nu, este un candidat puternic de care multora le este teamă. Cui?!

Tuturor… și niciunuia, în același timp. Decizia asta este un alt instrument politic și îmi certifică și cele spuse anterior.

Așa că, te las să tragi și tu concluziile, singur, urându-ți drum bun și cale bătută oriunde, dar nu în România politrucilor și cretinilor ce ne conduc destinele și accentuând faptul că nu am nicio afinitate politică cu niciun partid de idioți din România.

editorial scris de Ștefan R. Apostol

Citește știrea: Hotnews

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.