VIDEO- Calde îmbrățișări – Pentru că nu s-au mai văzut de … ăhă!… două zile!

O îmbrățișare mare, după ce au fost despărțiți doar două zile – un filmuleț care a devenit viral are protagoniști doi copii de doi anișori…

Acesta este momentul duios în care copiii de doi ani au fost filmați în timp ce alergau unul spre celălalt, pentru o îmbrățișare.

Michael Cisneros a împărtășit întâlnirea incredibilă dintre Maxwell și Finnegan în timp ce alergau cu brațele deschise pe o stradă din New York.

De când l-a postat, duminică, a fost văzut de peste 11.000 de ori și a atras comentarii emoționante.

S-au cunoscut cu puțin peste un an în urmă, tatăl lui Maxwell, Cisneros, a declarat pentru ABC News, care a spus că sunt „inseparabili”.

Într-o altă postare, tata a explicat că și cei doi au fost încântați de videoclip, pentru că nu s-au mai văzut de … ăhă!… două zile!

Cisneros a scris: „Este joi. Aceștia doi nu s-au mai văzut de marți. Atâtea sentimente, este frumos. Atât de recunoscători.”

El a adăugat:  „le place să danseze – ambii sunt dansatori excelenți” … „Când sunt departe unul de celălalt, întreabă mereu unul de celălalt”, a spus el pentru ABC.

În minunatul clip, Maxwell și Finnegan pot fi văzuți amândoi grăbindu-se unul spre celălalt chicotind și râzând.

Cu brațele deschise, se apropie înainte de a se opri scurt pentru a se îmbrățișa reciproc mult timp.

„Prietenul meu, ești pur și simplu adorabil”, se poate auzi spunând Cisneros.

În postarea video, Cisneros scria: „Nu am idee cum să fac astea… virale, pentru cei care o fac … vă rog, împărtășiți-mi”.

”Este atât de frumos: Finnegan + Maxwell = BESTIES!!! Dacă am putea fi cu toții așa.”

Acum, clipul are peste 11.000 de vizualizări, cu peste 500 de share-uri și aproximativ o sută de comentarii și a produs multe emoții.

Utilizatorul Facebook, Taira Withani, a scris: „Pentru că în lume nu am încetat niciodată să arătăm cât de fericiți suntem să vedem toată lumea așa în fiecare zi!”

”Ei sunt definiția iubirii !!! Toti sunteti părinti fantastici!!! avem nevoie de această iubire necondiționată mai mult ca oricând !!!” A adăugat Ayanna Reid.

Dnesey Armor a scris: „Îl pot urmări din nou și din nou. Atât de nevinovați și adorabili!”

Dana Lor a scris: „Amândoi adorabili, unii oameni trebuie să învețe de la ei pentru că dragostea adevărată nu vede culoarea oamenilor”Într-un alt videoclip al celor doi băieți, au alergat ținându-se de mână, înainte ca Finnegan să-i arate lui Maxwell cum să urce un pas și apoi să sară în jos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.