Video ULUITOR cu o femeie fără adăpost… în metroul din Los Angeles

Un video care îți va schimba părerea despre oamenii de lângă tine, pe lângă care adesea treci NEPĂSĂTOR sau …disprețuitor…

O femeie fără adăpost cu voce de înger a surprins inimile spectatorilor de pe Internet, după ce un ofițer de poliție, șocat imediat cum a auzit-o, a lansat un videoclip al melodiei sale pe social media.

Ofițerul departamentului de poliție din Los Angeles a fost detașat la stația Wilshire și la Normandia Purple Line la începutul acestei săptămâni, unde… a auzit o femeie fără adăpost din apropiere performând într-un spectacol minunat cu o arie de Puccini, pe platforma metroului, la o oră fără trafic.

După ce a scos telefonul pentru a înregistra un videoclip, l-a postat pe pagina de Twitter a departamentului de poliție unde a fost ulterior văzut de sute de mii de oameni.

De când videoclipul a fost distribuit pe internet, la final femeia a fost identificată drept Emily Zamourka, în vârstă de 52 de ani: o rusoaică imigrată care nu are nicio pregătire vocală de specialitate, deși a fost formată clasic la pian și vioară.

4 milioane de persoane tranzitează lunar metroul. 4 milioane de povești. 4 milioane de intrări … Uneori trebuie doar să te oprești și să asculți una, să auzi ceva frumos.

Ulterior, Zamourka le-a spus reporterilor că, de obicei, a câștigat bani cântând la vioară, dar prețiosul său instrument de 10.000 de dolari i-a fost furat în urmă cu trei ani.

Întrucât s-a confruntat și cu probleme de sănătate nedezvăluite, a dormit – și a cântat – pe străzi până a reușit să se întoarcă la zona de locuințe caritabile.

După de a descoperit că videoclipul acesta a făcut-o vedetă peste noapte pe Internet, speră că noua ei faimă o va ajuta să iasă pe străzi în viitorul apropiat și, poate, să aibă cu ce să-și cumpere o nouă vioară. De ce nu, poate o angajează vreun teatru…!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.