Viral: pentru două pahare cu apă lasă un bacșiș de 10.000 de dolari

O vedetă YouTube folosește reputația sa de pe Internet pentru a da mii de dolari unor necunoscuți, iar acest videoclip este doar un alt exemplu al modului în care vrea să arate lumii că „lucrurile bune încă se întâmplă oamenilor buni”.

În octombrie, un vlogger online cunoscut sub numele de MrBeast a apărut în zeci de magazine pentru o serie video în care s-a filmat lăsând un ciubuc de o mie de dolari pentru chelneri și chelnerițe din Greenville, Carolina de Nord.

Pentru a lansa videoclipul, Jimmy Donaldson, alias MrBeast, și prietenul său, încep să viziteze restaurante, astfel încât să poată comanda două pahare de apă în schimbul unui bacșiș gras, din ce în ce mai mare…

Inițial, băieții lasă bacșiș 10 și 20 de dolari, dar pe măsură ce continuă să viziteze restaurantele, încep să lase 100 de dolari și 1.000 de dolari pentru fiecare ospătar care îi servește.

La sfârșitul videoclipului, ei înregistrează reacția unei chelnerițe într-un restaurant cu hot dog care primește un bacșiș de 10.000 de dolari.

Proprietarul restaurantului Sup Dogs, Bret Oliverio, a declarat pentru WRAL că vedeta YouTube a dorit pur și simplu să inspire binele în oamenii de rând.

„El a spus că vrea ca toată lumea să știe că lucrurile bune se întâmplă în continuare oamenilor buni”, a spus Oliverio la magazin. „El a vrut să facă ziua specială cuiva.”

Cea mai bună parte a poveștii ar putea fi și faptul că chelnerița a păstrat doar o parte, de 800 de dolari, astfel încât să poată împărți și restul colegilor.

(VEZI video de mai jos) – Imagine prin canalul YouTube al lui MrBeast

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.