WC-urile UNISEX în școli distrug sănătatea copiilor

Toaletele neutre de gen din școli au creat nesiguranță fetelor și chiar le-au pus sănătatea în pericol, avertizează părinții și profesorii.

Fetele care au menstruație nu sunt deloc nerăbdătoare să împărtășească  toaletele cu băieții, încât unele rămân acasă de frica de a fi nevoite să experimenteze „rușinea menstruală”. În mod clar și băieții se simt stânjeniți să se urineze în prezența fetelor…

Cu un număr tot mai mare de școli primare și secundare care instalează toalete unisex, unele fete riscă infecția prin refuzul de a urina pentru o întreagă zi. Altele sunt atât de speriate încât au încetat să bea lichide la școală numai să nu fie nevoite să meargă la un wc unde pot fi laolaltă cu băieții…

Părinții și cadrele didactice au declarat că elevele se simt profund inconfortabil sau chiar nesigure în ceea ce privește împărțirea toaletelor cu elevii de sex masculin.

Tendința de toalete unisex este determinată de dorința de a fi mai incluzivi pentru copiii  transexuali și doresc să folosească aceleași facilități ca și sexul opus.

Ieri seară, medicii și politicienii au cerut școlilor să oprească trecerea la toaletele unisex, pentru a preveni deteriorarea în continuare a vieții elevilor.

Dr. Tessa Katz a spus că reținerea urinei pentru perioade îndelungate ar putea crește riscul ca fetele să ajungă să sufere de infecții urinare și tulburări ale vezicii urinare.

„Chiar și efectele psihologice ale fetelor care nu se simt suficient de sigure pentru a utiliza toaletele mixte sunt îngrijorătoare”, a spus Dr. Katz.

În același timp, creșterea toaletelor neutre din punct de vedere al genului a provocat o reacție între părinți, mulți dintre ei spunând că nu au fost consultați înainte de o astfel de modificare în școlile copiilor lor.

Ultimul caz se referă la școala elementară Deanesfield din South Ruislip, West London, unde părinții au lansat o petiție, luna trecută, împotriva introducerii toaletelor unisex.

O mamă supărată, care are fiice în vârstă de patru și opt ani, a spus: „Cabinele erau neacoperite în partea de jos și de sus, astfel încât elevii mai în vârstă se pot cățăra ușor și să privească fetele dezbrăcate”.

Stephanie Davies-Arai, din grupul de campanii pentru părinții Transgender Trend, a spus că școlile au fost prost informate de organizațiile „activiste trans” care încalcă legile privind egalitatea dacă nu fac toalete unisex.

Ea a spus că există derogări clare în conformitate cu legile actuale privind egalitatea, ceea ce însemna că era perfect legal să existe toalete pentru un singur sex.

Un purtător de cuvânt al lui Deanesfield a declarat: „Vom continua să susținem părinții în cazul unor preocupări sau îngrijorări individuale”.

Deputatul conservator David Davies, care a susținut afirmațiile feministe, că drepturile transsexuale prevalează asupra drepturilor femeilor, a declarat: „Dacă fetele nu se simt confortabil să împartă toaletele cu băieții, școlile ar trebui să facă ceva pentru a le asigura confortul, mai degrabă decât pentru a spune că… fetele au o problemă”.

Pe zi ce trece se face tot mai mulți pași spre distrugerea speciei umane prin stricarea valorilor firești, naturale. Este corect să se asigure și toatele pentru transsexuali, chiar dacă ei sunt minoritari, dar acestea pot fi ca o a treia opțiune, nu să închidă toaletele pentru fete și pentru băieți…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.