Ziua Marinei Române – spectacole navale de amploare la Constanța, Brăila și Galați

Un spectacol naval de amploare începe la ora 9.55 loc la Constanța, de Ziua Marinei Române, prezentat de mii de marinari militari, zeci de nave, aeronave și ambarcațiuni. Sunt așteptate 20.000 de persoane, transmite Mediafax. La festivitățile de la malul Mării Negre participă și președintele Klaus Iohannis.

Pentru marcarea Zilei Marinei Române, sunt planificate festivități în Constanța, unde se estimează participarea a aproximativ 20.000 de persoane, în Brăila, cu aproximativ 10.000 de participanți, și în Galați, circa 5.000 de persoane, la fel ca în localitatea Mangalia.
Mii de marinari militari, zeci de nave, aeronave și ambarcațiuni vor prezenta cel mai mare spectacol naval pe care Forțele Navale Române îl organizează, an de an, în România.

Potrivit reprezentanților Statului Major al Forțelor Navale, evenimentele organizate cu prilejul Zilei Marinei Române sunt dedicate navei-școală „Mircea”, „ambasadorul onorific în serviciul României”, care a împlinit, anul acesta, 80 de ani de când poartă tricolorul românesc pe mările și oceanele lumii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.